Maja Nilsson Lindelöfs höstgarderob – i badrumsskåpet!

Det är inte bara kläderna som byts ut när det blir höst – det är även dags att uppdatera hudvårdsrutinen. Här hittar du säsongens must-haves från Sensai, Peter Thomas Roth, Clarins och Filorga.

Sanna

Maja och hudvårdsexperten Jessica har spanat in och testat produkterna som skyddar, vårdar och ger näring i höst och vinter, samtidigt som de hjälper dig att bevara sommarens härliga glow. Läs vidare för att kolla in alla produkter och se den kompletta hudvårdsrutinen som är perfekt nu när höstmörkret och kylan närmar sig.

Den optimala höstrutinen:

Steg 1. Sensai Silky Purifying Cleansing Oil

Börja med att tvätta bort dagen med denna milda och behagliga rengöringsolja som skonsamt avlägsnar makeup och sebum.

 1. Silky Purifying Cleansing Oil 150 ml

  Sensai

Steg 2. Sensai Silky Purifying Clear Wash Gel

Dags för lite mer rengöring – men nu går vi ner på djupet! Sensai Silky Purifying Clear Gel Wash är skonsam men djuprengörande och gör huden klar, jämn och slät.

 1. Silky Purifying Clear Gel Wash 145 ml

  Sensai

Steg 3. Sensai Sponge Chief

Optimera rengöringen med en supermjuk tvättduk. Denna från Sensai ger en härligt polerande känsla och går dessutom att tvätta (max 60º). Hygieniskt och hållbart!

 1. Sponge Chief

  Sensai

Steg 4. Peptide 21™ Amino Acid Exfoliating Peel Pads

Exfoliera mera! Dessa peel pads reducerar porer och fina linjer, ger lyster och bidrar till en jämnare hudton. Använd den knottriga sidan på ställen med grövre porer såsom näsa och haka och den släta till torrare partier, såsom kinder och dekolletage. En stor bonus är dessutom att efterföljande produkter blir mer effektiva

 1. Peptide 21 Exfoliating Peel Pads 270 g

  Peter Thomas Roth

Steg 5. Clarins SOS Comfort 

Hudvårdens motsvarighet till höstens gosiga mohairtröja! Ett måste för en torr eller fuktfattig hud och perfekt för en torrare och kallare årstid när huden behöver mer näring. Den smälter in i huden, lugnar och balanserar direkt.

 1. SOS Comfort 75 ml

  Clarins
  413 kr Tillfälligt slut

Steg 6. Clarins Double Serum Eye

Ögoncreme och serum i ett. Appliceras både under och på ögonlocket för att vårda och skydda ögonpartiets känsliga hud – en superprodukt för att förhindra torrhet nu när det blir kallare. Jessica tipsar: ställ in vredet på den lilla dropp- ikonen på pumpen. Tar man för mycket ögoncreme (oavsett varumärke) kan man lätt bli svullen runt ögonen.

 1. Double Serum Eye 20 ml

  Clarins

Steg 7. Filorga Skin-Unify Intesive

Försöker du få bukt på pigmenteringar efter sommarens solande? Skin-Unify är en serie som jobbar på alla typer av pigmenteringar, ger lyster och skapar en jämnare hudton. Detta serum kan användas både morgon och kväll, och du får ett hälsosamt glow direkt.

 1. Skin-Unify Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Steg 8. Filorga Skin-Unify

Förstärk glow-effekten med denna återfuktande dag- och nattcreme från samma serie. Pigmenteringar reduceras ytterligare, och den förebygger även uppkomsten av nya pigmenteringar.

 1. Skin-Unify Cream 50 ml

  FILORGA
  831 kr Tillfälligt slut

Steg 9. Filorga Skin-Unify Radiance

Pricken över i:et för maxat glow och hälsosam lyster! Denna nyhet är en hudvårdande produkt med makeupresultat. Ljusreflekterande mineraler och högmolekylär hyaluronsyra lägger sig på huden och ger ett hälsosamt glow. Appliceras på samma sätt som en highlighter som ett sista steg i hudvårdsrutinen, men kan även appliceras när som helst under dagen för extra lyster.

 1. Skin-Unify Radiance 15 ml

  FILORGA

Har du inte fått nog av Maja och Jessicas hudvårdssnack? Inte vi heller – kolla in hela videon här!

Tipsa dina vänner!