Värmeskyddet som ditt hår kommer att älska!

Vill du återuppbygga skadat hår, förebygga kluvna toppar och få glans? Då ska du spana in detta värmeskydd!

Fanny Granström

Värmeskydd från populära Maria Nila

Cream Heat Spray är ett vårdande värmespray som återuppbygger skadat hår, förebygger kluvna toppar och skyddar ditt hår mot värme. Krämen tillför samtidigt glans och eliminerar friss. Colour Guard Complex skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. Sulfat- och parabenfri och innehåller 100 % veganska ingredienser.

Jag har använt mig utav Maria Nilas värmeskydd tidigare och jag är helt fast i det! För det första så har det en helt underbar doft. Jag önskar dock att doften stannade lite längre i håret men nu är det ju ett värmeskydd och inte parfym för håret haha *önsketänk*

Hur jag använder Cream heat spray

Jag föredrar att föna mitt hår efter varje hårtvätt och efter jag har försiktigt borstat igenom mitt nytvättade hår så sprayar jag ett tunt lager på håret (från ungefär mitten ner till topparna) och drar försiktigt igenom borsten i håret ytterligare en gång för att jämna ut produkten. Sedan fönar jag håret som vanligt och eventuellt plattar eller lockar det.

Jag behöver inte använda produkten igen förrän nästa gång jag ska tvätta håret. Ett värmeskydd stannar kvar i håret tills du sköljer ur det. Så skönt att veta att håret är skyddat efter endast en användning. Självklart ska du ändå alltid vara försiktig med värmande produkter.

Shoppa här

  1. -15%

    Cream Heat Spray 150 ml

    Maria Nila
Tipsa dina vänner!