Maria Nila silver

Veganskt silverschampo

Undvik gula toner i håret genom att använda ett bra silverschampo! Jag har testat Maria Nilas serie Sheer Silver som är 100% veganskt och fria från både parabener och sulfater.

Madelene

Maria Nila silver

Sheer Silver

Maria Nila är ett svenskt hårvårdsmärke som erbjuder hårvårdsprodukter med enbart veganska ingredienser. Produkterna har en svag fräsch doft, vilket är bra för dig med känslig hårbotten. Schampot löddrar bra trots att det är sulfatfritt.

Kalla toner i håret är överlag svårare att bibehålla än varma och detta gör att håret måste underhållas. Sheer Silver är ett bra alternativ att använda dagligen då jag inte upplever att de suger åt sig för hårt och gör att håret tonas lila. Ett bra tips är att låta balsamet sitta i så länge som möjligt. Vill du ha en mer tonande produkt så erbjuder Maria Nila serien Colour Refresh som är vårdande hårinpackningar med färgpigment som snabbt och enkelt fräschar upp ditt hår.

Jag upplever att håret blir fräscht och glansigt efter användning, inte alls torrt och strävt som andra silverschampon kan bli. Dessa produkter kan även användas för att ge en fräschare ton på grått hår som också kan tendera att skifta åt gult. Ett måste för blondinen som vill underhålla kalla nyanser i håret!

Här hittar du allt från Maria Nila.

  1. Sheer Silver 350 ml

    Maria Nila
  2. Sheer Silver 300 ml

    Maria Nila
  3. Sheer Silver 250 ml

    Maria Nila
Tipsa dina vänner!