Höstens hetaste uppföljare

Powerparfymen för utekvällen du bara måste ha

Ute efter en ny partyparfym eller bara nyfiken på hur uppföljaren till Jean Paul Gaultiers Scandal egentligen är? Vi har testat och vi ääälskar den.

Anna-Sara

Höstens hetaste uppföljare

Scandal By Night

Jag gillar Scandal. Men jag älskar Scandal by Night. Uppföljaren till Jean Paul Gaultiers succédoft är fruktigare, sötare och varmare än originalet. Det är definitivt en power-doft som fungerar allra bäst under kvällstid. Det är inte doften för dig som vill gå obemärkt förbi om jag säger så. Signaturnoten för Scandal, honung, är självklart kvar och har steppat upp sin intensitet, de vita blommorna har fått ta lite mer plats. Patchoulin är utbytt mot tonkabönor och sandelträ vilket gör den lite djupare och ännu sötare.

Den påminner om en utekväll på stan som känns perfekt från början till slut. Höga klackar, slarviga lockar och en riktigt snygg partyklänning. Så doftar parfymen. Den är riktigt beroendeframkallande och det kommer vara min go-to parfym hela hösten.

När kan den användas? Höstens alla utekvällar, middagar, dejten. Faktiskt alla tillfällen där du vill känna dig sexig och på topp!

För vem? Dig som verkligen inte vill gå obemärkt förbi! Det är en riktig show-stopper.

Läs också: Topplista damparfymer
3 sminkhacks du önskar att du visste tidigare

 

Tipsa dina vänner!