Maria Nila Color Refresh

Så lyckas du med pastellhåret i sommar

Har du tröttnat på din nuvarande hårfärg och vill testa en ton som går i rosa, blått eller pastell? Här berättar jag hur du enkelt får ett färgglatt sommarsvall med en pigmenterad inpackning!

Sellwin

Maria Nila Color Refresh

Färgglatt hår med Maria Nila

Något som är superhett just nu inom hårtrender är pastell! Maria Nila har massor med färgbomber som man kan använda på ett skonsamt och temporärt sätt för att ändra hårfärg! Det blir självklart väldigt olika resultat beroende på utgångspunkt. Har du exempelvis mörkt hår blir det oftast en lätt skiftning i håret i exempelvis blått eller lila. Har du platina blont blir resultatet oftast väldigt intensivt. Rådfråga gärna hos återförsäljaren om du är osäker 🙂

Jag gillar verkligen Colour Refresh för dem kommer i massa olika färger och känns supersköna i håret. De sliter inte utan agerar som en inpackning. Jag använder vanligtvis Pearl silver för att hålla mitt hår i en kall ton och kör den ungefär en gång i veckan. Jag har nu även testat Vivid violett som blev en superfin lila ton.

Jag har en sombre med mörkblond botten vilket gör att färgen fäster mer i de ljusa längderna, I don’t mind that! Kul att kunna temporärt byta färg utan slitage eller dyra frisörbesök! Färgens intensitet avgörs även på hur länge inpackningen är i och går ur efter några tvättar.

Här hittar du alla Colour Refresh från Maria Nila.

 1. -15%

  Colour Refresh 300 ml

  Maria Nila
 2. -15%

  Colour Refresh 300 ml

  Maria Nila
 3. -15%

  Colour Refresh 300 ml

  Maria Nila
 4. -15%

  Colour Refresh 300 ml

  Maria Nila
 5. -15%

  Colour Refresh 100 ml

  Maria Nila
 6. -15%

  Colour Refresh 100 ml

  Maria Nila
  135.15 kr 159 kr Tillfälligt slut Flera varianter
Tipsa dina vänner!