Clarins Everlasting Foundation

Matt foundation för fet och kombinerad hy

Om du har fet eller kombinerad hy är en mattifierande foundation perfekt för att hålla glansen borta! Läs mer om vilken foundation jag rekommenderar.

Madelene

Clarins Everlasting Foundation

Perfekt foundation för fet och kombinerad hy

Jag blev frälst redan efter första användningen av Clarins Everlasting+ Foundation! Den täcker bra, håller länge, doftar gott, har snygg förpackning och den går att få tag på Nordicfeel.se. Vad mer kan man begära? Dessutom hittade jag en nyans som passade min hudton perfekt! Jag har ofta problem med att hitta foundations med rätt underton, vilket i sig kan vara rätt knepigt, särskilt om man är som mig relativt neutral (dvs. inte för varm eller för kall).

Foundationen ger en naturlig matt finish och den håller bra under dagen. Är du väldigt oljig i hyn skulle jag nog ändå rekommendera att pudra T-zonen.

Den funkar bra på min känsliga hy då jag inte fått några reaktioner trots att den är svagt parfymerad. Denna foundationen blir dessutom snygg på fotografi, vilket jag alltid tycker är ett plus!

Jag har ingenting negativt att säga om denna, utan jag rekommenderar den varmt! Jag tror dock inte att den är optimal för dig med torr hy, utan mer för oss med kombo/oljig/normal hy.

Här hittar du alla foundations.

Hur applicerar jag min foundation?

Jag använder en borste från e.lf. för att applicera min foundation. Ultimate Blending Brush är perfekt för att arbeta in i huden i en cirkulär ”buffande” rörelse för att få ett flawless resultat. Den är gjord av syntetiskt hår vilket gör att den är cruelty free och lätt att rengöra. En riktigt bra borste till ett bra pris!

Everlasting Foundation+

Clarins

Finns i flera nyanser

Läs mer

Ultimate Blending Brush

e.l.f
Läs mer
Tipsa dina vänner!