Clarins BB Cream

Perfekt 4-in-1 produkt

Är du ute efter en produkt som innehåller fuktkräm, primer, foundation och SPF? Då ska du läsa mer om mitt produktförslag här!

Madelene

Clarins BB Cream

BB Cream som ger ett naturligt resultat

För dig som inte vet vad en BB Cream (Blemish Balm) är så är det en allt-i-ett-produkt som ersätter fuktkräm, primer, foundation och Solskydd (SPF25). Det är alltså den perfekta produkten när du vill ha ett naturligt resultat och inte vill lägga ner för mycket tid på sin bas.

Personligen tycker jag idén är perfekt, särskilt när man ska ut och resa eller bort över helgen och inte vill ta med flera olika produkter.

Mitt betyg

BB Skin Perfecting Cream från Clarins är smidig att applicera och ger en lätt täckning. Den jämnar ut hudtonen men täcker inte helt mina finnar eller den rodnad jag har på mina kinder. På de områden man vill täcka lite mer är det bättra att komplettera med en concealer. Jag har använt nyansen fair men jag hade önskat att den var lite mer neutral i undertonen, men utöver det tycker jag det är bra produkt!

Den håller hela dagen men jag föredrar att pudra i T-zonen där jag ofta blir lite glansig. Produkten finns i fyra nyanser vilket är lite lite, men den är värd att testa!

Här hittar du allt från Clarins.

Läs också 3 ekologiska hudvårdsfavoriter

Shoppa här

BB Skin Perfecting Cream

Clarins
Läs mer
Tipsa dina vänner!