Aura Botanica

Hårvårdsserien som uppfyller alla dina behov

Är du ute efter hårprodukter som både är skonsamma mot miljön och samtidigt ger en ren, exklusiv känsla? Här kan du läsa mer om hårvårdsserien Aura Botanica!

Madelene

Aura Botanica

Om Aura Botanica

Serien Aura Botanica från Kérastase står för naturlig lyx och jag kan inget annat än att hålla med! I serien finns ett schampo, balsam, hårolja och oljespray som alla har en uppiggande aromatisk doft.

Mitt hår kändes rent, återfuktat och glänsande efter att jag använt schampot, balsamet och håroljorna. Produkterna är väldigt dryga och jag behövde endast använda en liten mängd då jag har fint hår som lätt tyngs ned. Jag skulle rekommendera dessa produkter till alla som behöver lite extra vård och lyster till sitt hår.

Ingredienser

Produkterna består av cirka 98% naturliga ingredienser och dessa är även fria från sulfater och silikoner. Serien innehåller bland annat kokosolja som tränger sig igenom hårstrået och ger det näring samt arganolja som gör håret lätt och glänsande. Förpackningarna består av 100% återvunnet plast.

Om produkterna i serien:

Schampo & Balsam

Serien består av ett paraben- och sulfatfritt schampo som vårdar och avlägsnar alla orenheter. Schampot löddrar trots att det är sulfatfritt – hur bra! Använd tillsammans med det djupverkande balsamet som passar matt och livlöst hår.

Hårolja

Concentré Essentiel är en aromatisk vårdande oljeblandning som gör det lätt att anpassa rutinen för just ditt hårs behov. Det är en riktig multiprodukt som kan användas både i hårbotten och på hårlängderna som en intensivkur eller som kroppsolja för torr hud.

Oljespray

Essence D’Eclat är en oljespray och används som ett avslutande steg i din hårvårdsritual. Skaka och spraya antingen i torrt eller handdukstorkat hår för extra mjukhet och glans.

Här hittar du alla produkter från Kérastase.

Läs också 5 populära silverschampon

Shoppa Aura Botanica:

Shampoo

Kérastase
Läs mer

Conditioner

Kérastase
Läs mer

Concentré Essentie

Kérastase
Läs mer

Essence D'Eclat

Kérastase
Läs mer
Tipsa dina vänner!