Makeup Revolution

Här är sminkborstarna du måste ha

Ovala sminkborstar är supermjuka och väldigt lätta att applicera med. Dessa från Makeup Revolution är både otroligt snygga och prisvärda!

Fanny Granström

Makeup Revolution

Nej, detta är inga tandborstar utan riktiga sminkverktyg som gör att du kan applicera ditt smink enkelt och smidigt! De har mjuka, behagliga strån som varken känns sträva eller gör ont på huden. De lämnar dock en lite randig struktur (som i princip alla borstar gör) så komplettera gärna med en beautyblender ifall du vill ha en slätare finish. Jag är totalt förälskad i dessa borstar – vilken rosédröm!

Tips på ovala borstar:

Contouring

Pro Precision Brush Oval Shape är en sminkborste med en unik design som är utformad för att passa alla ansiktsformer. Idealisk sminkborste att använda när du vill markera, skulptera och lyfta fram de mindre områdena i ansiktet.

Ögonksugga

Pro Precision Brush Oval Flat Eye är perfekt att använda vid applicering av ögonskugga. Den flexibla borsten tonar smidigt ut både puder- och cremeögonskuggor. 

Eyeliner

Pro Precision Brush Eyeliner är en en idealisk sminkborste att använda vid applicering av eyeliner. Den smala och tunna borsten gör att det är enkelt att måla en exakt och stadig linje.

Läs även Tips på prisvärt setting spray

Shoppa här:

Pro Precision Brush Oval Shape

Makeup Revolution
Läs mer

Pro Precision Brush Oval Flat Eye

Makeup Revolution
Läs mer

Pro Precision Brush Eyeliner

Makeup Revolution
Läs mer
Tipsa dina vänner!