Real Techniques makeup Tool

Guide: välj rätt sminkborstar

Vare sig om du precis har börjat utforska smink eller om du är egenutnämnd expert så är makeupborstarna från Real Techniques perfekta för att få till rätt look. Vet du inte var du ska börja? Läs vidare.

Nordicfeel Lifestyle

Real Techniques makeup Tool

Nybörjaren

När du precis börjat med smink kan det kännas överväldigande, så blanda inte in för mycket olika produkter och börja gärna från grunden. Ett fantastiskt verktyg som du inte får missa är Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Den har väldigt flexibla användningsområden och gör det enkelt att applicera allt från färgade lotions, foundations och BB creams.

Det är överraskande hur många som inte vet hur man gör rent sina borstar! Börja på rätt spår med hjälp av Deep Cleansing Gel och Brush Cleansing Palette så att du kan hålla borstarna i god trim vilket också gör att de håller längre.

Vill du utveckla din sminkrutin? I så fall rekommenderar vi Deluxe Gift Set för att få alla verktyg du behöver för en komplett look.

Miracle Complexion Sponge

Real Techniques

Gör det enkelt att lägga en jämn och smidig bas.

95 kr Läs mer

Deep Cleansing Gel 150ml

Real Techniques

En gel som tar bort orenheter och smuts.

105 kr Läs mer

Brush Cleansing Palette

Real Techniques

Verktyg som rengör dina borstar.

225 kr Läs mer

Den rutinerade

För dig som har grunderna i ryggmärgen, men vill lära dig mer avancerade tekniker är det dags att bemästra blending och contouring! Använd dig av Sculpting Brush, Expert Face Brush och Concealer Brush så kommer du att lyckas galant.

Slutligen, för att kunna skapa den omåttligt populära eyelinern tillsammans med en fantastisk sotning rekommenderar vi Collectior’s Edition Eyeliner Set.

Sculpting Brush

Real Techniques

Passar till skuggning och highlighting.

139 kr Läs mer

Expert Face Brush

Real Techniques

Perfekt till krämprodukter eller flytande foundation.

129 kr Läs mer

Concealer Brush

Real Techniques

Kan användas till flytande och krämiga produkter.

99 kr Läs mer

Experten

Om du är en sminkgudinna som har alla olika slags borstar och känner dig oövervinnelig, tänk om. Det är dags att bekanta dig med de senaste tillskott i serien Bold Metals: Tapered Shadow Brush (en av proffsens absoluta favoriter) och Triangle Foundation Brush (perfekt för att få till en jämn grund även i svåråtkomliga delar av ansiktet).

När du ändå är igång, komplettera din samling med de vackra Bold Metals Flat Contour Brush och Pointed Crease Brush för att uppnå helt flawless contouring och perfekt sotade ögon!

Bilder och innehåll via Real Techniques.

Tapered Brush

Real Techniques

Avsmalnad borste för highlighting eller skuggning.

299 kr Läs mer

Triangle Foundation

Real Techniques

En foundationborste med duo-funktion.

289 kr Läs mer

Flat Contour Brush

Real Techniques

Gör det enkelt att skulptera utvalda delar av ansiktet.

299 kr Läs mer
Tipsa dina vänner!