Smink Max Factor

Färgen som framhäver gröna ögon

Har du gröna ögon? Testa att sminka dig med lila ögonskugga! Gröna ögon har oftast gult i sig (lila och gult framhäver varandra) vilket gör att ögonen blir extra framträdande! Här berättar jag i steg för steg hur du lyckas få min lila sotning.

Madelene

Smink Max Factor

Så här gör du:

Grunda och markera

Måla med en svart kajal i ytterkant av ögat och en vit kajal från innervrån av ögat till mitten av ögat. Detta kommer skapa en mer intensiv look. Se till att sudda ut dessa mot kanterna för att undvika hårda kanter.

Applicera ögonskugga

Börja med den mörklila nyansen och applicera i yttre kanten på den svarta kajalen och tona uppåt mot globlinjen och in mot mitten av ögat. Tona skuggorna genom att använda en fluffig borste i ”vindrute-torks-rörelser” (fram och tillbaka, fram och tillbaka). Applicera den ljusaste skuggan i innervrån och blanda försiktigt ihop med den mörkare lila.

Måla eyeliner

Gör en eyeliner efter eget tycke och smak. I denna look har jag en metallisk lila som ger lite extra glam till looken.

Finputsa

Applicera den mörka skuggan under ögat från yttervrån till ungefär 3/4 delar in. Genom att inte gå hela vägen till innervrån av ögat skapar man en öppen och fräsch look. Applicera vit kajal på tårkanalen.

Framhäv dina fransar

Applicera mascara och eventuellt dina favoritfransar!

Shoppa här:

 1. Kohl Pencil

  Max Factor
 2. Nude Palette Eyeshadow 9 ml

  Max Factor
 3. Masterpiece Liquid Eyeliner

  Max Factor
 4. 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara

  Max Factor
Tipsa dina vänner!