Miracle Contouring Max Factor

Snabb contouring i 3 steg

Med cremecontouring är det enkelt att snabbt markera och framhäva dina ansiktsdrag! Här berättar jag hur du i tre steg använder Miracle Contouring Kit.

Madelene

Miracle Contouring Max Factor

Miracle Contouring Kit

Miracle Contouring Kit från Max Factor innehåller 8 krämkuggor i både kalla och varma i toner som går även att mixa. Contouring är perfekt för att skapa dimension till ansiktsdrag man vill framhäva eller markera. De ljusa färgerna framhäver medan de mörka skapar skuggor. Jag föredrar att applicera färgerna med en pensel för att sedan tona ut med både pensel och beautyblender.

Contouring i 3 steg:

Markera

Jag gillar att framhäva mina kindben genom att placera en mörkare skugga just under kindbenen. Det gör jag genom att mixa lite av de två mörkaste skuggorna med den kallaste skuggan. Därefter blandar jag ut ordentligt för att inte skapa onaturliga linjer.

Jag föredrar även att placera en mörkare ton i pannan mot hårfästet för att skapa en illusion av en mindre panna. Det är väldigt viktigt att blanda ordentligt när man är nära hårfästet.

Ljusa upp

Under ögonen applicerar jag en ljus skugga som är närmast min egen hudton i en triangel från inre ögonvrån ner mot näsvingen upp mot yttre ögonvrån för att skapa en piggare blick.

Fixera

Då formulan på paletten är i krämform är det bra att fixera sminket med puder för att det ska stanna hela dagen. På de mörkare partierna använder jag Facefinity Compact Foundation #08 toffee och på de ljusare partierna använder jag ett transparent puder.

Här hittar du allt från Max Factor.

Tutorial: se hur du gör här!

Shoppa här:

Miracle Contouring Kit

Max Factor
Läs mer

Facefinity Compact Foundation

Max Factor
Läs mer

Beautyblender Original Sponge

Beautyblender
Läs mer
Tipsa dina vänner!