Maria Åkerberg hudvård

Ekolyx från Maria Åkerberg

Jag har testat två härliga kroppsprodukter från Maria Åkerberg som gör din hud väldoftande och sammetslen!

Madelene

Maria Åkerberg hudvård

Ekologisk peeling

Papaya peeling är en enzympeeling som innehåller små ”korn” som varsamt exfolierar huden. Den har en finkorning textur som inte ”rivs” utan känns bara väldigt skonsam. Denna peeling är verkligen perfekt för den känsliga hyn eftersom den innehåller enzymer som löser upp de döda hudcellerna.

Den lämnar huden len och väldigt återfuktad vilket jag aldrig tidigare upplevt med någon peeling. Jag ger denna två tummar upp och rekommenderar varmt alla att exfoliera sin hud – det gör verkligen sådan skillnad!

Ekologisk body balm

Den andra produkten jag har testat är Body Balm White Chocolate som är en balm gjord på kakaosmör och vaniljextrakt. Behöver jag säga att den doftar fantastiskt?! Dock är doften väldigt mild, men jag älskar doften av kakaosmör!

Jag vill uppmana att använda denna sparsamt, då den smälter vid kroppstemperatur och hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Detta står även på förpackningen. Den behöver verkligen lite bearbetning och för mycket produkt gör att den känns oljig – men med rätt dosering är den fantastisk. Perfekt för torrisar skulle jag säga!

Här hittar du alla produkter från Maria Åkerberg.

Om Maria Åkerberg

Jag gillar verkligen svenska Maria Åkerbergs koncept som uppmanar sina konsumenter att bli mer medvetna om sina produkter och dess ingredienser. Varumärket skapar produkter med ekologiska ingredienser för att bidra till ett mer hållbart samhälle.

Produkterna har stilrena och snygga vita förpackningar som ger mig en skandinavisk avskalad feeling (som verkligen går hem hos mig!)

Papaya Peeling

Maria Åkerberg
Läs mer

Body Balm White Chocolate

Maria Åkerberg
Läs mer
Tipsa dina vänner!