Ansiktsmask

Topp 5: återfuktande ansiktsmasker

Vi på NordicFeel har testat flera ansiktsmasker och vet vilka som räddar en torr, fnasig och stramande hud. Här listar vi våra topp fem! (spana in nummer två på listan om du vill ha något nytt).

Alexandra

Ansiktsmask

Topp 5 ansiktsmasker

Qick Fix

Önskar du som vi att man kan trolla bort sömnlösa nätter? Med Life Radiance Flash Radiance Mask från Decléor går det om inte annat ge din hud ny energi på bara tre minuter! Efter använding blir huden mjuk och får en fin lyster. Perfekt för såväl partypinglan som småbarnsföräldern som vill ha en snabb uppfräschning.

För vem? Tröttmössor och torrisar.

Törstsläckande sheet mask

Slice Mask Sheet Cucumber från Kokostar består av flera mindre cirkulära bitar som ser ut som gurkskivor (hur kul är inte det!). Du applicerar dessa på de delar av ansiktet som du vill behandla. Finns i flera roliga varianter här. Vad sägs om att testa vattenmelon- eller tomatmasken?

Applicera varje skiva på en ren, torr hud. Lämna på i 15 till 20 minuter och massera in allt överskott av serum i huden. Du behöver inte skölja ansiktet efter användning.

För vem? Om du är trött på din vanliga ansiktsmask och vill testa något nytt.

Vad är en sheet mask? En sheet mask är en ansiktsmask i form av en duk som är dränkt i serum eller essens. Själva formatet gör att alla ingredienser lättare tränger in i huden.

Ekologisk fuktbomb

Face Mask Moist från Maria Åkerberg är en fuktgivande mask för alla hudtyper. Innehåller eteriska oljor från neroli och mandarin som stärker huden, förbättrar strukturen och verkar utslätande. Stort plus för att Maria Åkerberg tillverkar produkter med ekologiska ingredienser.

För vem? Alla som är nyfikna på eko och känner att huden behöver en nytändning.

Sheet mask med plumping effekt

Hydra Filler Mask från Filorga är en sheet mask som ger en omedelbart återfuktad, uppfräschande effekt. Applicera på rengjort hud och låt verka i 15–20 minuter. Ta sedan bort masken och massera in resterna av produkten. För extra fukt kan du grunda med ett serum.

För vem? För dig som omedelbart vill ha lyster och vitalitet till huden.

Peelingeffekt med spa-känsla

Visible Difference Peel & Reveal Revitalizing Mask från Elizabeth Arden är en spa-inspirerad ansiktsmask som stimulerar och mjukgör. Applicera masken i ansiktet i ett jämnt lager med den släta gummispateln. Låt torka i ca 20–25 minuter och dra sedan av den.

För vem? Alla som vill ha en 2-in-1 mask med peelingeffekt.

Här hittar du alla ansiktsmasker.

 1. 1

  Life Radiance Flash Radiance Mask 50ml

  Decléor
  379 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 2. 2

  Slice Mask Sheet Cucumber

  Kocostar
 3. 3

  Face Mask Moist 50ml

  Maria Åkerberg
 4. 4

  Hydra Filler Mask 23 g

  Filorga
 5. 5

  Visible Difference Peel & Reveal Revitalizing Mask 50ml

  Elizabeth Arden
Tipsa dina vänner!