Nyår 2019 lockar

Så blir du snyggast på nyårsfesten

Passa på att lägga grunden till din nyårslook i tid. Makeupartist Nathalie Berzelius tipsar om trenderna, fällorna att undvika och en rad härliga produkter att stoppa i väskan inför den stora kvällen.

Nordicfeel Lifestyle

Nyår 2019 lockar

Vilka makeup-trender vill du tipsa lite extra om till årets nyårsfest?

Jag tycker att det kan vara fint att blanda lite olika trender som uppborstade bryn, en svart eyeliner, lite ljus glitterglossig skugga mitt på locket och att matcha det med ett par röda läppar. Har man tunnare läppar kan man använda tricket att lägga en läppenna i samma ton som munnen och ett läppstift i färgen brun/beige.

Nyårsafton är ofta en stressig dag. Finns det några do’s and don’ts som vi ska tänka lite extra på för att slippa de värsta makeup-missarna?

Tänk på att börja sminka ögonen så att du inte förstör ditt underlag då det annars lätt kan trilla ned skuggrester under ögonen. Dessutom ska man vara noga med att applicera sin foundation på hals o öron så att den inte ligger i ansiktet som en mask.

Finns det några säkra kort och superprodukter som vi inte får glömma att stoppa i makeupväskan?

Jag tycker att varje sminkväska ska innehålla en bra foundation och concealer. För kinderna ett peachy rouge och ett bronzepuder.

För en fräschare look rekommenderar jag en highlighter. Dessutom är ett läppstift i färgen brun/beige en riktigt användbar produkt för att matcha en i övrigt dramatisk makeup. Och naturligtvis ska varje sminkväska innehålla en fransböjare, en mascara, svart kajal och en brynmascara.

Tips på produkter:

Perfect Blush

IsaDora

Persikofärgat rouge i nyansen Peaches 'N' Cream.

Läs mer

Mary-Lou Manizer

The Balm

Perfekt highlighter som ger lyster.

Läs mer

Color Statement Lipstick

Milani

Populärt läppstift i färgen Matte Naked.

Läs mer
Tipsa dina vänner!