Lockar nyår

Så får du snygga nyårslockar

More is more! Stora, fluffiga, härliga lockar är en av säsongens glamourösa vinnare. Tänk ostylat och välj bland busiga lockar, krispig textur eller naturliga vågor

Nordicfeel Lifestyle

Lockar nyår

Förbered

Förbered med att föna ditt nytvättade hår nedåt i hårets växtriktning för att stänga hårstråt och skapa glans. Använd en smoothing lotion för att preparera håret. Fördela i längderna och undvik hårbotten.

Styla

Dela in håret i ett övre och ett undre parti med klämmor. Börja med den undre delen. Ta lite grövre passéer åt gången, cirka 4 centimeter. Snurra passén ett varv innan du lindar den runt en konformad locktång med den breda sidan uppåt och den smala sidan nedåt. Det går också bra att använda en vanlig locktång. Linda alltid håret i riktning bakåt bort från ansiktet.

Se till att locken hinner bli ordentligt varm. Men var försiktig, 10–15 sekunder räcker. Vill du förstärka någon enstaka lock kan du istället locka om just den passéen. Fortsätt på samma sätt med den övre delen.

Finish

Nu är det dags att skaka loss och du bestämmer helt hur mycket textur du vill skapa. Använd händerna och dra fingrarna igenom håret för att klyva lockarna och skapa en ostyrig look.

Spraya lätt och se till att säkra dina lockar kvällen igenom. Överdosera inte! Se istället till att ta med en minispray i väskan som du applicerar ett par gånger under kvällen för att tillföra extra stadga. Eftersom spray innehåller en viss glans bör du undvika glansspray. Här hittar du alla hårspray.

Tips på produkter:

Curvaceous

Redken

Förbereder och definierar lockarna innan styling.

Läs mer

CeraWand

Cera

Prisvärd locktång som ger snygga lockar.

Läs mer

Form

Sebastian

En torr hårspray som ger lätt stadga.

Läs mer
Tipsa dina vänner!