Blondinbella pratar om sin Workout serie

Löwengrip Care & Color lanserar workout-serie

Isabella Löwengrip berättar om tanken bakom den nya workout-serien för håret och hur hon själv hinner med både träning och egentid i en hektisk vardag.

Nordicfeel Lifestyle

Blondinbella pratar om sin Workout serie

Varför lanserar du en workout-serie?

– Workout-serien passar dig som tränar mycket och vill tvätta håret ofta. Serien består av ett schampo och balsam som är extra skonsamma mot håret. Jag har valt att ge produkterna uppiggande och fräscha dofter såsom äpple och citrus.

Hur tränar du?

– Just nu blir det mest yoga, eftersom jag är gravid. Jag har valt yinyoga som har inslag av meditation. Det meditativa är bra för mig eftersom det hjälper mig varva ned. Annars gillar jag att gå långa promenader eller löpträning. Vissa dagar måste man ta det lugnare, då är det viktigt att lyssna på sin kropp och ta en dag i taget.

Vad gör du mer för att må bra?

– För mig handlar livet om att ha en bra vardag – att hitta små saker som gör livet enklare och njutbart. Balans får mig att må bra och vara lycklig. När jag tar fram Löwengrip Care & Colors produkter måste det finnas ett balans-element.

Veckorna är ofta hektiska så på söndagar ser jag till att alltid få några timmar som är min egentid. Då kopplar jag av, lägger en ansiktsmask, gör en hårinpackning och tar en extra lång dusch. Efter det läser jag en bra bok. Det är ett perfekt sätt att ladda inför kommande vecka.

Om Workout-serien

Serien passar dig som tränar ofta och vill tvätta håret dagligen. Produkterna är skonsamma mot håret då de innehåller milda substanser som tar bort fett och övriga restprodukter. Formulan har en lätt och porös konsistens.

Doft: Apple & Lemongrass

Toppnoter: Äpple, aprikos och citron.
Hjärtnoter: Blommor och apelsin.
Basnoter: Cederträ och mysk.

Workout-serien innehåller:

Arganolja & Avokadoolja

Återfuktar och ger glans.

Bambuextrakt

Reparerar och skyddar.

UV-skydd

Skyddar håret från skadliga UV-strålar.

Läs mer om produkterna

Workout Shampoo

Löwengrip Care & Color
159 kr Läs mer

Workout Conditioner

Löwengrip Care & Color
159 kr Läs mer

Count On Me

Löwengrip Care & Color
99 kr Läs mer
Tipsa dina vänner!