Hårvårdstips från Löwengrip Care & Color

Hårvårdssnack med Isabella Löwengrip

Hemligheten bakom en snygg frisyr är enkel! Här berättar Isabella om hur du håller frisyren fräsch hela dagen samt vilken produkt från Löwengrip Care & Color hon inte klarar sig utan.

Nordicfeel Lifestyle

Hårvårdstips från Löwengrip Care & Color

Varför ska man lägga några extra kronor på LCCs hårvårdsprodukter istället för att köpa de vanliga märkena i matvarubutiker?

– Precis som man lägger några extra kronor på bra mat är det viktigt att veta vilka produkter man använder i håret och på kroppen. Löwengrip Care & Color produceras i Sverige och är otroligt skonsamt.

Hur gör du för att hålla frisyren snygg hela dagen?

– Jag använder torrschampot Good To Go för att få volym i hårbotten samt håroljan Hydration Heaven för att få glansiga längder.

Har du något bra stylingtips när man har bråttom?

– Testa att spraya lite torrschampo i längderna efter att du har lockat håret. Då håller lockarna i flera dagar och du behöver alltså inte styla om håret varje dag.

Vad är det för skillnad på LCCs torrschampon ”Good To Go” och ”Good To Go Light”?

– Jag använder Good To Go när jag vill ha mycket volym. Perfekt även de dagar jag har rent hår och vill uppnå stadga i hårbottnen. Älskar när mitt skandinaviska hår blir fylligt och får det perfekta svallet! Om jag är ute efter en mer naturlig look och vill känna den nytvättade känslan så använder jag Good To Go Light. Vissa dagar vill jag enkelt kunna dra händerna genom håret. Good To Go Light innehåller även B5 och kamomillextrakt.

Vilken är din absoluta favoritprodukt?

– Åh, vad svårt! Vår deodorant Count On Me är den bästa som finns. Jag svettas mycket men den fungerar verkligen, irriterar inte huden och doftar gott.

Utforska hårvårdsprodukterna från LCC

Long Lasting Shampoo

Löwengrip Care & Color
159 kr Läs mer

Good To Go

Löwengrip Care & Color
109 kr Läs mer

Hydration Heaven

Löwengrip Care & Color
159 kr Läs mer
Tipsa dina vänner!