Molly Sandén parfym

Molly Sandén lanserar parfym: Wave

Molly Sandén har gjort succé världen över med sin fantastiska sångröst och sina egenskrivna låtar. Nu tar hon med sin kreativitet in i en helt ny värld – i form av en frisk, fräsch och levande parfym. Wave lanseras den 17/11 och här får du veta allt om doften.

Sanna

Molly Sandén parfym

“Jag har länge letat efter den perfekta doften som är sportigt fräsch. En doft som inte tar för mycket plats och som ger en nyduschad och varm känsla”, säger Molly.

Inspirationen till Wave har Molly hämtat från sin kärlek till kontraster. Här möter det syrliga det söta och det friska det fylliga – något som tillsammans skapar en ren doft som känns varm mot huden. 

En varm bris av siciliansk citron, jasmin och mysk

Molly ville ta fram en parfym som kan användas och uppskattas av många och det blev därför ett naturligt val att Wave skulle bli en unisexdoft. Den lätta men fylliga parfymen känns varken för maskulin eller för feminin, och passar dig som föredrar en fräsch och naturlig doft.

Wave bygger på kontraster och i parfymens toppnoter hittar vi sprudlande inslag av citrus, äpple och bergamott. I doftens hjärta möts den syrliga toppen av blommande pion, hallon, jasmin och vit ros, som sedan får en mjuk fyllighet av doftens bas: cederträ, mysk, patchouli och amber. 

En snygg detalj på badrumshyllan

Parfymen är lika fin som den doftar gott, och den stilrena designen på flaskan blir en snygg detalj på badrumshyllan. Wave är framtagen i en familjeägd fabrik belägen i Grasse, Frankrike, med noggrant utvalda och naturliga ingredienser.

Wave by Molly Sandén är 50 ml, kostar 599 kr och säljs exklusivt hos Nordicfeel, Eleven och Blush i begränsad upplaga fr.o.m. 17/11. 

Köp parfymen här:

  1. WAVE 50 ml

    Molly Sandén by Nordicfeel
    599 kr Tillfälligt slut Flera varianter
Tipsa dina vänner!