Två tjejkompisar

Det här borde vara din favoritparfym – enligt ditt stjärntecken

Vi har tagit reda på vilken din nya signaturdoft borde vara utifrån ditt stjärntecken! Kanske hittar du en ny favorit...

Anna-Sara

Två tjejkompisar

Favoritparfym utifrån ditt stjärntecken

Väduren (21 mars – 20 april)

Du behöver en doft som är lika energisk och entusiastisk som du. Som ett ledande och känslosamt tecken passar en citrusdoft perfekt. Versaces Yellow Diamond är en lika sprudlande doft som du!  Toppnoter med citron, päronsorbé och ett blommigt hjärta ger ett seriöst intryck och speglar din personlighet när du försöker ta över världen.

Oxen (21 april – 21 maj)

Din jakt efter trygghet och lojalitet gör dig absolut inte tråkig. Du kan njuta av det enkla och är en riktig problemlösare. Låt The Scent for Her från Hugo Boss vara din trygghet, det är doften som aldrig sviker. En doft som passar varje dag och kväll med sina persiko- och kakonoter.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)

Du är nyfiken, social och tappar fort intresse. Du är en speciell person som behöver en speciell doft. Låt andra stoppa dig på gatan och fråga vad det är du använder för parfym. Alien av Mugler är en parfym som skulle stilla ditt sinne! Gåtfull och hypnotiserande med blommor, trä och amber.

Parfymer

  1. -30%

    Yellow Diamond Intense EdP EdP 30ml

    Versace

    Väduren

  2. Boss The Scent For Her EdP 30ml

    Hugo Boss

    Oxen

  3. Alien EdP EdP 30ml

    Mugler

    Tvillingarna

Kräftan (22 juni – 22 juli)

Du är hård på utsidan men egentligen styrs du av känslor vilket gör dig perfekt för att leda. Paco Rabanne Black XS öppnar upp med tranbär och chili men landar i kakao och vanilj. Startar tufft och landar mjukt. Precis som du!

Lejonet (23 juli – 23 augusti)

Du är en social varelse som inte är rädd för att ta plats. Du kräver mycket uppmärksamhet och lever för att vinna. Dramaqueen. Passionerad. Du behöver en doft som speglar din personlighet, och hey, Scandal av Jean Paul Gaultier. En kaxig, sensuell doft med honung och blodapelsin.

Jungfrun (24 augusti – 22 september)

Som jungfru behöver du en doft som är lika perfekt som du strävar efter att du, och allt du gör ska vara. Du är lika kritisk som känslosam även du gärna vill tro att om din analytiska förmåga väger mer. Välj en parfym som med perfektion återspeglar en sommardag utan att vara för tung och söt med Light Blue från Dolce & Gabbana.

Parfymer

  1. Black XS EdT 30ml

    Paco Rabanne

    Kräftan

    269 kr Tillfälligt slut Flera varianter
  2. Scandal EdP 30 ml

    Jean Paul Gaultier

    Lejonet

  3. -20%

    Light Blue EdT 25ml

    Dolce & Gabbana

    Jungfrun

Vågen (23 september – 22 oktober)

Charmig hade kunnat vara ditt förnamn. Du älskar att vara förälskad och söker gärna längre relationer och brist på närhet och kel är en dealbreaker för dig. Du kan uppskatta det enkla och därför passar Skin från Clean dig perfekt. Den ger dig en känsla av naken hud direkt från duschen vilket både är en enkel och sexig doft.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Kontroll är någonting du behöver i ditt liv och du blir ofta missförstådd som självisk. Du är passionerad och älskar med hela ditt hjärta. Gucci Guilty Intense är lika intensiv som du med mandarin, rosépeppar och blommiga hjärtnoter.

Skytten (22 november – 21 december)

Du är alltid på jakt efter frihet, en rastlös själ som är lika intensiv som optimistisk i sitt konstanta sökande efter någonting mer. Det är nästan som att Escada har skapat Celebrate N.O.W för dig. Med noter som ingefära får du energi att fortsätta söka och de varma basnoterna med kanel och tonkabönor kan du landa i dig själv. De blommigare noterna gör doften lekfull och glad!

Parfymer

  1. -20%

    Clean Skin EdP EdP 30ml

    Clean

    Vågen

    364 kr 455 kr Tillfälligt slut Flera varianter
  2. Gucci Guilty Intense EdP EdP 30ml

    Gucci

    Skorpionen

  3. Celebrate N.O.W. EdP 80 ml

    Escada

    Skytten

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Du är ambitiös och målinriktad och gör allt för att komma framåt. Du kan uppfattas som pessimistisk och status är viktigt för dig. Det gör att du är välklädd och har ett fint hem. Och då passar Good Girl från Carolina Herrera perfekt. Det är inte bara en snygg flaska som mer än gärna får stå framme utan också en elegant och förförisk doft som hyllar den moderna kvinnan.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Du är en logisk varelse som behöver få vara kreativ. Du funderar mycket och behöver frihet för att må som bäst. Därför passar Acqua di Gioia från Giorgio Armani perfekt! Doften är inspirerad av vatten och naturen, någonting som din logiska och vetenskapliga sida älskar. En behaglig och glädjande doft!

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Någonting du alltid får höra är att du är känslig, men det gör dig också till en väldigt empatisk och mjuk person. Du kan också lätt behöva dra dig undan. Välj Chloé från Chloé. En lätt, klassisk, pudrig doft som är lika mjuk som du. Samtidigt kommer du dofta oemotståndligt med klassisk ros och sötma.

Parfymer

  1. Good Girl EdP 50 ml

    Carolina Herrera

    Stenbocken

  2. Acqua di Gioia EdP 30ml

    Giorgio Armani

    Vattumannen

  3. Chloé EdP EdP 30ml

    Chloé

    Fiskarna

Tipsa dina vänner!