Naturlig skönhet

Skapa en naturlig skönhetsrutin

Är du nyfiken på en hållbar skönhetsrutin? Läs vår kom igång-guide, där vi listar produkterna som bygger ditt bästa bas-kit för hud, hår och parfym.

Nordicfeel Lifestyle

Naturlig skönhet

Ekologisk hårvård

Skäm bort ditt hår med vegansk, naturlig och ekologisk hårvård som skyddar och boostar håret med glans. Bygg din ecobas genom att investera i ett komplett kit med schampo, balsam och en vårdande inpackning.

Hållbar hudvård

Låt ditt ansikte stråla med ett gott samvete. Hos oss hittar du ett flertal märken och hudvårdsprodukter som är certifierade. Frossa bland härliga ansiktsrengöringar och peelings som ger din hy en naturlig lyster, tillsammans med en ansiktskräm och ett serum så har du en komplett naturlig hudvårdsrutin! Här hittar du naturlig, ekologisk och vegansk hudvård.

Naturlig kroppsvård

Letar du efter en naturlig deodorant? Har du känslig hy och inte tål tillsatser? Här nedan listar vi naturliga, ekologiska och veganska produkter till dig som vill göra ett hållbart val med din skönhetsrutin. Här hittar du naturliga, ekologiska och veganska kroppsprodukter.

Borsta naturligt

Applicera din makeup med återvinningsbara borstar. I vårt breda sortiment hittar du utvalda och lättarbetade borstar som höjer resultatet och samtidigt visar kärlek för miljön. Hitta din specifika borste eller unna dig ett praktiskt kom igång-kit.

Läs också Drömprodukterna för din hårtyp.

Hållbar & vegansk parfym

CLEAN är ett välkänt parfymmärke som för många symboliserar renhet och lätta dofter, men det man kanske inte vet är att de också har ett hållbarhetsfokus som genomsyrar hela varumärket – från ingredienser till förpackning. Dofterna är även helt veganska. Ett hållbart och bra val, helt enkelt!

Tipsa dina vänner!