Nyheter från Isadora

Den perfekta duon för en strålande finish

Väck hudens lyster med Isadoras nya skönhetshjältar Wake Up The Glow Foundation och Concealer!

Nyheter från Isadora

Ta din sminkrutin till nästa nivå med Isadoras nya skönhetshjältar: Wake Up The Glow Foundation och Concealer! Dessa produkter innehåller inte bara SPF 50, utan även hudvårdande ingredienser som ger näring och återfuktar din hud samtidigt som de ger en naturlig lyster, hur bra? Med 15 nya nyanser som är utvecklade för att passa alla hudtoner, är det enkelt att hitta din perfekta matchning. Låt dessa produkter revolutionera din sminkrutin och ge dig en frisk och strålande hud varje dag.

Wake Up The Glow Foundation

En foundation som ger din hud en rad fördelar som hudvårdande egenskaper, näring och återfuktning samtidigt som den framhäver din naturliga lyster. Den silkeslena formulan är inte bara lätt att applicera utan skyddar även din hud från skadliga UV-strålar med sin SPF 50 formula. Dessutom är den berikad med hyaluronsyra och vitamin E, vilket gör att den inte bara ger en jämnare yta utan också en utjämnande effekt som kommer att förbättra hudens struktur.

  1. Wake Up the Glow Foundation 30 ml

    IsaDora

    SPF 50 foundation med hudvårdande egenskaper som ger näring, återfuktar och framhäver ett naturligt lyster.

Wake Up The Glow Concealer

En concealer som korrigerar, ljusar upp och förbättrar hudens lyster. Med en unik formula som är infunderad med Instabright Complex, ger den din hud ett strålande utseende och förbättrar mikrocirkulationen i huden. Dess lätta konsistens gör den enkel att applicera och smälta in i huden. Den finns i 5 neutrala nyanser som anpassar sig till din hudton och passar perfekt ihop med Wake Up The Glow Foundation.

  1. Wake Up the Glow Concealer 10 ml

    IsaDora

    En uppljusande concealer som återfuktar huden och ger en lystergivande finish.

Hitta perfekta färgen

Den nya kollektionen har lanserats med 15 nya nyanser, som är utformade för att passa en mängd olika hudtoner. Wake Up The Glow Concealern har neutrala undertoner som gör det enkelt att matcha med din foundation. Genom att välja samma nummer för både concealern och foundation, såsom 5C, 5N eller 5W, blir det enkelt att matcha din hudton. En av de bästa egenskaperna hos Concealern är att 5N fungerar för alla foundation-undertonerna. Tips: Använd en mörkare nyans av Concealern för att contoura!

Tipsa dina vänner!