Säg hej till Youty

Hälsa Nordens hetaste hälso- och skönhetsbutik välkommen! Youty är en plats där du kan fylla på med energi, bli inspirerad och hitta allt du behöver för att känna dig bra, inifrån och ut, och vara dig själv helt och hållet.

Nordicfeel Lifestyle

Du visste kanske inte att Nordicfeel är en del av Youty Group, tillsammans med e-handlarna Eleven och Blush? Nu har vi dessutom lanserat Youty – en ny, fräsch och modig skönhetsbutik. Youty är nykomlingen som inte är rädd för att höras, och som sätter stort värde i inkludering och empowerment. Youty handlar om att du ska vara dig själv, och vara stolt över det.

Skönhet från insidan ut

Vi tror på att våra värderingar, vårt beteende och vår utstrålning reflekteras i hur vi ser ut. När vi känner oss bra, så ser vi också bra ut. Youtys främsta mål är att inspirera dig till att gå din egen väg, och att du ska känna dig vacker medan du gör det. Det är därför vi har skapat en plattform som uppmuntrar dig till att både se ut och känna dig som den bästa versionen av dig själv.

Vi tycker att det är viktigt att fira mångfald, och tror på att normerna som omringar skönhetsindustrin är till för att utmanas. När du besöker Youtys hemsidor ska du känna dig stärkt och fylld av energi. Men viktigast av allt – du ska känna att du hör hemma.

Vi tänker stort. Och litet.

På Youty vet vi att både stora och små initiativ gör skillnad. Genom att ifrågasätta alla steg vi tar, från val av leverantörer till paketering och transporter, önskar vi att minska vårt miljöavtryck.

Vårt initiativ “No Air E-commerce” har reducerat vår transport med 300 lastbilar per år, och i tillägg till det har vi reducerat vår plastanvändning med fem ton.

Vi samarbetar med leverantörer som också bryr sig om miljön och tar alla våra beslut med hållbarhet i åtanke.

Ett hem för skönhet, med plats för mer.

Hos Youty finner du många klassiska varumärken som du känner till sedan innan, såsom Lancôme, Dermalogica, Clinique och Hugo Boss. Men du hittar också spännande nyheter som är med och formar morgondagen. Hos oss kan du bekanta dig med K-beauty-favoriten Klairs, det lokala hårvårdsmärket Björk – som bidrar till att bekämpa fattigdom och klimatförändringar, och det norska varumärket Silkemyk, som kombinerar hudvård med teknologi för att underlätta dina skönhetsrutiner.

Tipsa dina vänner!