Skönhetsprodukter du måste ha

6 produkter som är värda att investera i

Passa på att sortera i skönhetshyllan! Här listar vi de sex bästa produktinvesteringarna och hur du bygger badrumsskåpet alla drömmer om.

Nordicfeel Lifestyle

Skönhetsprodukter du måste ha

Lägga några extra kronor på en bra nattkräm som lyfter din hud

Lyx är Cellular Performance Emulsion som är en dröm i badrumsskåpet! Produkten ger en fördjupad och skonsam näring till huden genom att linda in den i en fuktgivande slöja. En superkräm som hjälper till att skydda mot förekomsten av fina linjer och rynkor. Passar både som dag- och nattkräm.

Glöm inte solskyddet!

Multi-Protective Day Creme SPF 20 är en unik och mild dagkräm som blandar PHA med vitaminer och antioxidanter och som minskar fina linjer och rynkor även på de mest känsliga hudtyper. Få ett grundläggande UV-skydd tillsammans med skydd mot skadliga faktorer i den omgivande miljön.

Investera i makeup-borstar som håller länge

Eco Tools Lovely Looks Kit ger dig ett komplett set av borstar att stoppa i badrumsskåpet. Håll dina borstar frächare längre genom att förvara dem i en separat väska. Tvätta borstarna med jämna mellanrum med ljummet vatten och en mild tvål.

Ingen rengöring - ingen hudvårdsrutin

A och O för alla badrumsskåp är en ordentlig uppsättning rengöring. Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse från Decléor är en rengöringsmousse med  3-i-1 funktion då den rengör, avlägsnar döda hudceller samt bevarar fukten och ger en strålande vacker hy.

Använd alltid ansiktsvatten

Ha alltid ett ansiktsvatten till hands som friskar upp och bekämpar de sista orenheterna efter tvätt. Multi-Active Toner tillför fukt och fräschar upp efter rengöring eller närhelst vid behov under dagen.

Måste ha-produkt som räddar en trött hud

Investera i askungeprodukterna som räddar en glåmig hud en tidig morgon. En ”måste ha-produkt” att placera centralt på hyllan är Beauty Flash Balm från Clarins som eliminerar alla tecken på trötthet. Perfekt som bas för makeup eller som daglig uppfräschare och kan även användas som lystergivande ansiktsmask.

Läs också Parfymskola: skillnaden mellan EdP, EdT och EdC

Investera i produkterna:

1. Cellular Performance

Sensai
Läs mer

2. Multi-Protective Day Creme

Exuviance
Läs mer

3. Lovely Looks Kit

Eco Tools
Läs mer

4. Aroma Cleanse

Decléor
Läs mer

5. Multi-Active Toner

Dermalogica
Läs mer

6. Beauty Flash Balm

Clarins
Läs mer
Tipsa dina vänner!