Investera i produkter

6 produkter som är värda att investera i

Dags att sortera bland skönhetshyllorna. Vi tipsar om de sex bästa produktinvesteringarna och hur du bygger badrumsskåpet alla drömmer om.

NordicFeel Lifestyle

Investera i produkter

Lägga några extra kronor på en bra nattkräm som lyfter din hud

Lyx på burk är Benefiance WrinkleResist24 Night Cream från Shisheido, en dröm i badrumsskåpet och en skräddarsydd anti-rynk kräm som återskapar hudens smidighet, spänst och elasticitet. En superkräm som hjälper till att skydda mot förekomsten av fina linjer och rynkor.

Glöm inte solskyddet!

Multi-Protective Day Creme SPF 20 är en unik och mild dagkräm som blandar PHA med vitaminer och antioxidanter och som minskar fina linjer och rynkor även på de mest känsliga hudtyper. Få ett grundläggande UV-skydd tillsammans med skydd mot skadliga faktorer i den omgivande miljön.

Investera i makeup-borstar som håller länge

Eco Tools starter Set ger dig ett komplett set av borstar att stoppa i badrumsskåpet. Håll dina borstar frächare längre genom att förvara dem i en separat väska. Tvätta borstarna med jämna mellanrum med ljummet vatten och en mild tvål.

Ingen rengöring - ingen hudvårdsrutin

A och O för alla badrumsskåp är en ordentlig uppsättning rengöring. Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse från Decléor är en rengöringsmousse med  3-i-1 funktion då den rengör, avlägsnar döda hudceller samt bevarar fukten och ger en strålande vacker hy.

Använd alltid ansiktsvatten

Ha alltid ett ansiktsvatten till hands som friskar upp och bekämpar de sista orenheterna efter tvätt. Anti-ageing Micellar Solution från Filorga rengör på djupet och passar alla hudtyper, även den känsliga huden.

Måste ha-produkt som räddar en trött hud

Investera i askungeprodukterna som räddar en glåmig hud en tidig morgon. En ”måste ha-produkt” att placera centralt på hyllan är Beauty Flash Balm från Clarins som eliminerar alla tecken på trötthet. Perfekt som bas för makeup eller som daglig uppfräschare och kan även användas som lystergivande ansiktsmask.

Läs också Parfymskola: skillnaden mellan EdP, EdT och EdC

Investera i produkterna:

Shiseido

1. Benefiance

Shiseido
Läs mer
Multi-Protective Day Creme

2. Multi-Protective Day Creme

Exuviance
Läs mer
Eco Tools

3. Starter Kit

Eco Tools
Läs mer
Aroma Cleanse

4. Aroma Cleanse

Decléor
Läs mer

5. Anti-ageing Micellar Solution

Filorga
Läs mer
Beauty Flash Balm

6. Beauty Flash Balm

Clarins
Läs mer
Tipsa dina vänner!