Clinique Moisture Surge

Spana in Bianca Ingrossos Clinique-favoriter!

Nyfiken på vad Bianca Ingrosso använder för hudvård? Läs om hennes absoluta skönhetsfavoriter här.

Clinique Moisture Surge

Om Clinique Moisture Surge

Problem med torr, fnasig eller fuktfattig hud? Spana in Moisture Surge – Bianca Ingrossos personliga favorit! Moisture Surge är Cliniques mest populära hudvårdsserie och det är lätt att förstå varför. Serien passar alla hudtyper, men extra bra till dig med torr hy. Produkterna innehåller fuktboostande ingredienser som hyaluronsyra (fuktbindande) och aloevera (återfuktande) som tillsammans hjälper din hy att bibehålla fukten i upp till 72 timmar!

Alla Cliniques produkter är framtagna tillsammans med hudläkare, allergitestade och 100% doftfria. Perfekt för dig som är känslig!

Bianca Ingrossos favoriter i en hudvårdsrutin

Att bygga en hudvårdsrutin från grunden kan ge fantastiska resultat i det långa loppet. Med rätt produkter kan du få din hy att stråla, precis som Bianca!

En hudvårdsrutin består av ansiktsrengöring, ansiktsvatten, serum, fuktkräm, ögonkräm och ansiktsmask. Vi går igenom steg för steg och berättar vilka produkter du bör ha för en lyckad hudvårdsrutin. Här kan du även spana in alla Biancas skönhetsfavoriter!

Ansiktsrengöring

En ansiktsrengöring är det första steget i din hudvårdsrutin, det är också ett väldigt viktigt steg.  Ingen ansiktsrengöring – ingen rutin. Rengöringens uppgift är att avlägsna makeup, smuts och föroreningar. Välj en ansiktsrengöring som passar din hud. Avsluta rengöringen med ett ansiktsvatten, exempelvis Moisture Surge Face Spray som är en återfuktande ansiktsmist som kan användas när som helst under dagen för att tillföra lite extra fukt.

Serum

Boosta din hy med ett näringsrikt och fuktgivande serum! Biancas favorit är Hydrating Supercharged Concentrate – ett gel-serum som ger huden omedelbar återfuktning och bibehåller fukten i 24 timmar.

Återfukta

För att din hud ska må bra och se bra ut behöver den fukt! 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator återfuktar huden i upp till 72 timmar. Resultatet blir en mjuk och len hy full av lyster. Din hud kommer att älska dig!

Glöm inte bort ögonkrämen! All About Eyes piggar upp även de tröttaste ögonen. Den mjuka krämen trollar bort svullnader, mörka ringar och torrhetslinjer i ett enda svep.

Maska

Låt ansiktsmasken verka på natten! Overnight Mask gör underverk för en torr och fnasig hy. Lägg på den på rengjort ansikte över natten och vakna upp till en strålande hy.

Tipsa dina vänner!