Fashion parfymer

Parfymer från de italienska modehusen

Fashion parfymer

Let’s go to Italy

De italienska modehusen har länge präglat världen och utmärkt sig genom sitt inflytelserika mode. Några av de stora modehusen är Versace, Missoni och Moschino, vilka inte bara tillverkar mode utan också väldoftande doftkreationer.

Versace

När man för tankarna till italienskt mode så tänker nog de flesta på Versace. Versace grundades 1978 av Gianni Versace och är idag ett av de största modehusen i världen. Modehuset tillverkar inte bara exklusivt mode, utan också fantastiska parfymer som känns lyxiga och unika som är väl värda sina platser på topplistorna.

Topp 3 Versace för henne

 1. Dylan Blue Pour Femme 30 ml

  Versace
 2. Crystal Noir 30 ml

  Versace
 3. Bright Crystal 30 ml

  Versace

Topp 3 Versace för honom

 1. Pour Homme Dylan Blue 100 ml

  Versace
 2. Eros 50 ml

  Versace
 3. Pour Homme 50 ml

  Versace

Missoni

Missoni är ett välkänt modehus som tillverkar lyxmode. Företaget grundades 1953 och är känt för sitt färgglada, ikoniska mönster. Parfymkollektionen är inget undantag, den färgsprakande designen är lekfull och härlig. Lekfullheten återspeglas även i dofterna där man kombinerat fruktiga och blommiga noter med friska inslag för att locka fram lättheten.

Missoni för henne

 1. Missoni 30 ml

  Missoni

  Blommiga och fruktiga dofter har kombinerats i en perfekt balans.

Moschino

Moschinos design och doftskapande är med en medveten humor och okonventionella metoder. Dofterna kännetecknas därför av både humor, mode och konst – de kan vara färgstarka, personliga och kryddiga. Flaskorna är unika i sitt slag och dofterna är inget undantag.

Topp 3 Moschino för henne

 1. Fresh Couture 30 ml

  Moschino
 2. Fresh Couture Pink 30 ml

  Moschino
Tipsa dina vänner!