Glominerals

Framhäv dina drag med mineralsmink

Här är mina enkla knep som gör att du lyckas få en snygg look med Glominerals mineralsmink!

Emily Ödmark

Glominerals

Contouring & Highlighter

Det senaste i min sminkväska är ett Contour Kit, en fuktspray och en shimmer brick av märket Glominerals. Jag har provat billigare varianter av contour-kit tidigare och det visar sig ganska tydligt nu att man får vad man betalar för. Sminket från Glominerals innehåller enbart 100% rena, naturliga mineraler och passar även dig med problemhy.

Paletten som jag har investerat i nu har så mycket bättre pigment och jag behöver inte alls ta lika mycket. Den håller länge och är enkel att applicera. Dessutom är guiden i kittet riktigt bra!

Så använder du Glominerals Contour Kit

Paletten Contour Kit innehåller två mörka nyanser som används precis under kindbenen, hårfästet, sidorna av näsan och käklinjen, samt två ljusa färger som bland annat framhäver kindben, ögon och näsa (se hur på bilden ovanför).

Sedan är det bara att blanda färgerna för att få till den nyans som passar din hudton. Jag använder även denna som bronzer till vardags och det fungerar utmärkt!

Highlighter och fuktspray

Gloshimmer Brick är perfekt när du vill få lite extra lyster, till exempel inför en fest. Du kan antingen blanda runt alla färger och använda på kindbenen eller så kan du använda varje färg för sig som ögonskugga eller highlighter.

Fuktsprayen GloMoist Hydration Mist är perfekt att använda båda innan och efter du lagt makeupen för att friska upp huden under dagen.

Tänk vad man kan trolla med lite smink :)

Om Glominerals

Glominerals produkter innehåller naturliga mineraler och antioxidanter som tillför fukt och näring, samtidigt som det skyddar mot yttre påfrestningar. Sminket innehåller enbart 100% rena, naturliga mineraler och passar även dig med problemhy.

Du hittar allt från Glominerals här.

Contour Kit

Glominerals
Läs mer

gloShimmer Brick

Glominerals
Läs mer

GloMoist Hydration Mist

Glominerals
Läs mer

Contour Highlight Brush

Glominerals
Läs mer
Tipsa dina vänner!