Matcha din parfym med din partner!

Låter det inte romantiskt? Här listar vi några av våra mest omtyckta doftduos.

Matcha era parfymer

Visste du att det finns dofter som är gjorda för att bäras tillsammans? Det finns något romantiskt i att ha en matchande doft med sin partner. Ett parfympar kan vara en perfekt alla hjärtans dag-present att ge till varandra. Här listar vi några av våra mest populära parfympar.

Hugo Boss Alive & Boss Bottled

BOSS Alive utstrålar självsäkerhet och power! Dess fruktiga och träiga noter möts i en fantastisk symfoni som tillsammans med varm vanilj gör doften omöjlig att motstå. Det är den kvinnliga motsvarigheten till den klassiska herrdoften BOSS Bottled. Tillsammans är de ett riktigt power couple!

 1. BOSS Alive 30 ml

  Hugo Boss
 2. Boss Bottled 30 ml

  Hugo Boss

BOSS The Scent – sensual

BOSS The Scent – doftduon som tog världen med storm! Förutom dess lyxiga och vackra flaskor, så doftar de även underbart. Varma och förföriska med inslag av saftiga frukter, osmanthus och sensuell kakao. En mycket självsäker doftserie som är svår att slå! I serien finns totalt fyra dofter för honom och henne.

 1. Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss

  Ultrafeminin doft med inslag av honungslen persika, osmanthus och rostade kakaobönor.

 2. Boss The Scent 50 ml

  Hugo Boss

  Oemotståndlig och oförglömlig doft med kryddig ingefära, söt maninkafrukt, lavendel och maskulint läder.

Dylan Blue – fresh

Versace Dylan Blue är ett parfympar med lätta, fräscha noter som kan bäras såväl dag som kväll. Herrdoften är en aromatisk fougère medan damdoften tillhör den mer blommiga och fruktiga gruppen. Dofterna kompletterar varandra väldigt bra och när ni bär dem tillsammans blir ni oslagbara!

 1. Dylan Blue Pour Femme 30 ml

  Versace

  Fruktig och frisk doft med noter av äpple, persika och svarta vinbär.

 2. Pour Homme Dylan Blue 30 ml

  Versace

  En aromatisk fougère-doft med fräscha Medelhavsnoter, bergamott och kryddig svartpeppar.

GUCCI Guilty Love Edition – elegant

GUCCI Guilty Love Edition är ett parfympar som är dedikerade till alla excentriska älskare! Love Edition är en lättare version av originalet GUCCI Guilty och dofterna smälter samman precis som ett älskande par.

Tipsa dina vänner!