Maja Nilsson Lindelöf hudvård

Maja testar Filorgas nyhet Sleep & Peel

Nu lanserar Filorga äntligen nyheten Sleep & Peel 4.5 och Maja Nilsson Lindelöf har självklart testat den! Här berättar hon mer om produkten och tipsar om hur du skapar den optimala hudvårdsrutinen.

Alexandra

Maja Nilsson Lindelöf hudvård

Hur fungerar Sleep & Peel 4.5?

Sleep & Peel 4.5 är, som namnet avslöjar, en peeling som ska verka under natten. Den ger din hy glow och lyster, samtidigt som fina linjer och rynkor reduceras. Huden blir synligt slätare och hudtonen jämnare. Om du har du pigmenteringar kommer dessa att bli mindre synliga. Peelingen används som en månadskur, 1–4 gånger per år beroende på hudtyp. Formulan innehåller sju olika syror som är perfekt sammansatta för att ge optimal effekt på huden.

”Jag går aldrig på ansiktsbehandlingar, därför älskar jag den här typen av kurer som man kan göra hemma i badrummet”

Så kopierar du Majas hudvårdsrutin:

Steg 1: Oxygen-Peel

Börja med att rengöra ditt ansikte och applicera sedan Filorga Oxygen-Peel – en syresättande peeling som förbereder huden för nästkommande steg. Applicera peelingen med en bomullspad som du sveper över ansiktet.

Steg 2: NCEF-Essence

Klappa sedan in NCEF-Essence över hela ansiktet med hjälp av händerna. Denna härliga essence ger en riklig fuktboost som hjälper efterkommande produkter att tränga ner på djupet och ge bättre resultat.

Steg 3: NCEF-Shot

Maja använder sedan en hel pipett av NCEF-Shot – en av hennes absoluta favoriter – som fungerar som en vitamincocktail för huden. Denna shot gör huden fräsch, återfuktad och full av lyster samtidigt som den säkerställer att Sleep & Peel ger optimal effekt.

Steg 4: Sleep & Peel 4.5

Nu är det äntligen dags att applicera Sleep & Peel 4.5. Precis som namnet avslöjar är detta en peeling med sju olika syror som du applicerar på kvällen. Under natten så arbetar cremen på fina linjer och rynkor samtidigt som den jämnar ut hudtonen och bibehåller hudens lyster. Redan efter en natt kommer din hud att kännas som ny! Sleep & Peel 4.5 är en effektiv 1-månadskur som ska appliceras varje kväll tills tuben är slut.

Steg 5: UV-Defence

Eftersom Sleep & Peel är en aktiv produkt så är det viktigt att skydda huden med SPF under dagtid. Maja rekommenderar UV-Defence SPF 50+ som skyddar huden mot tidigt åldrande och solskador samtidigt som den vårdar på djupet.

 1. 1

  Oxygen-Peel 150 ml

  FILORGA
 2. 2

  NCEF-Essence 150 ml

  FILORGA
 3. 3

  NCEF-Shot 15 ml

  FILORGA
 4. 4

  Sleep & Peel 4.5 40 ml

  FILORGA
 5. 5

  UV-Defence Cream SPF 50+ 40 ml

  FILORGA
Tipsa dina vänner!