Juliette has a gun: Doft av passion och frihet

I hjärtat av skönhetens värld, mellan pulserande gator i Paris och förtrollande fält i Grasse, föddes ett unikt varumärke – Juliette has a gun. Skapat av visionären Romano Ricci, är det en ny tolkning av Shakespeares ikoniska Julia.

Nordicfeel Lifestyle

Julia – Stilfull, samtida, romantisk. Ibland feminin, ibland maskulin, ibland dominerande, ibland charmig, men Julia är framför allt fri. Dyk ner i bästsäljare från Juliette has a gun nedan.

 

 1. Not A Perfume 50 ml

  Juliette has a gun

Upptäck Not A Perfume, en unik doft skapad av ett enda element, Cetalox, vanligtvis en basnot men här i huvudrollen. Fri från allergener ger den en minimalistisk, elegant och ren doft. Juliettes ikoniska signatur!

 

 1. Vanilla Vibes 50 ml

  Juliette has a gun

En förtrollande kombination av varm vanilj och friskt havssalt, vilket skapar en atmosfärisk och elegant doft. Ett uttryck för sensuell, kraftfull och fri kvinnlighet. Vanilla Vibes är en hymn till äventyr och frihet.

 

 1. Musc Invisible 50 ml

  Juliette has a gun

En mjuk, varm komposition likt dina favoritjeans. Passande för jobbet eller en avslappnad dejt, avger Musc Invisible en behaglig, optimistisk och skör nostalgisk doft. En drömsk cocktail av toner på en silkeslen bas av krämig mysk.

 

 1. Magnolia Bliss 50 ml

  Juliette has a gun

Magnolia Bliss är en fridfull blandning av magnolia, blommor, mirabellplommon och bergamott. En Flower Power doft som fångar känslan av frihet och rebelliska andetag från sommaren ’69. En doft skapad för att finna blissfulness i dessa tider.

 

Upptäck mer av varumärket Juliette has a gun här!
Tipsa dina vänner!