Doften som framkallar minnen

Den omtalade GUCCI Mémoire d’une Odeur har fångat doften av det förflutna på flaska! Vad väcker den hos dig?

GUCCI MÉMOIRE D’UNE ODEUR

Har du någon gång upplevt att en doft väcker ett minne från förr? Kanske väcker den ett minne från barndomen, minnet av din första förälskelse eller kanske en annan lycklig händelse? Nyheten GUCCI Mémoire d’une Odeur har fångat doften av dina minnen på flaska!

Mémoire d’une Odeur är den första unisexparfymen i GUCCIs historia. Det är en spännande doft som väcker minnen till liv, könsgränser suddas ut och en ny doftfamilj har skapats: Mineral Aromatic. Parfymens doftnoter är oväntade och fängslande. Med inslag som kamomill, fylligt sandelträ och förförisk vanilj ger den ett könsneutralt intryck.

Den eleganta kompositionen gör att den passar alla, en neutral parfym som passar i alla tider och rum.

Att dofter kan framkalla känslor och minnen hos oss, har du säkert upplevt. En doft kan väcka ett gammalt minne till liv igen, föra dig bakåt i tiden och få dig att uppleva en upplevelse igen och igen.. Vilka minnen väcker Mémoire d’une Odeur hos dig?

 

“Perfume is that thing that even with your eyes closed, brings you to a precise moment in space and time” Alessandro Michele. 

Hitta din GUCCI-parfym

GUCCI har många storslagna dofter i sitt sortiment. Varumärket står för lyx och är ett av världens mest kända modehus. Dofterna är unika och känns exklusiva för den som bär dem. Här har vi plockat ut några av de mest omtyckta GUCCI-parfymerna.

GUCCI Guilty - Sensual and Spicy

 1. Guilty Absolute Pour Femme 30 ml

  Gucci
 2. Guilty Woman 30 ml

  Gucci

GUCCI Bloom - Floral

 1. Bloom 30 ml

  Gucci

GUCCI Guilty Pour Homme

 1. Guilty Pour Homme 50 ml

  Gucci
 2. Guilty Pour Homme 50 ml

  Gucci
  795 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!