candice swanepoel Max Factor

5 produkter du behöver för att skapa festlooken

Vi listar sminkprodukterna från Max Factor som du behöver för att skapa en glammig och guldmetallisk look till festsäsongen!

Nordicfeel Lifestyle

candice swanepoel Max Factor

Volymgivande mascara

False Lash Effect Epic Mascara är den officiella mascaran för Victoria’s Secret Fashion Show 2016! Mascaran har en multi-zone-borste som ger en djup och intensiv blick. Med Falsh Lash Epic är det enkelt att fånga upp varje frans och göra dem längre och fylligare oavsett vad du har för sorts typ av fransar.

Palett med matta och skimrande ögonskuggor

Med Nude Palette Eyeshadow kan du skapa festens snyggaste look! Paletten går från ljusa till mörka nyanser och har en blandning av skimriga och matta skuggor som är enkla att applicera. 

Dramatisk eyeliner

Med hjälp av ett snabbt drag med eyelinern Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner blir din blick både intensiv och intressant, oavsett om du väljer en tunn linje längs fransraden eller den bredare varianten som avslutas med en klassisk vinge.

Rött läppstift

Få saker utstrålar party lika mycket som det röda läppstiftet. Det är den perfekta quick fixen som förvandlar vilken look som helst till fest! Vi gillar Colour Elixir Lipstick i färgen Ruby Tuesday.

Tips: Om du vill att färgen ska hålla hela dagen kan du fylla i läpparna med en läppenna innan du applicerar ditt läppstift.

Perfekt foundation

Facefinity Compact Foundation är en olje- och parfymfri puderfoundation som ger täckning hela dagen. Denna foundation skyddar och återfuktar huden samt lämnar en matt felfri yta.

Här kan du läsa om hur du lyckas med din foundation.

Shoppa produkterna:

False Lash Effect Epic Mascara

Max Factor
Läs mer

Nude Palette Eyeshadow

Max Factor
Läs mer

Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner

Max Factor
Läs mer

Colour Elixir Lipstick

Max Factor
Läs mer

Facefinity Compact Foundation

Max Factor
Läs mer
Tipsa dina vänner!