Sminktips

Våga mer med din makeup

Har du tröttnat på att lägga samma neutrala makeup oavsett tillfälle? Vi ger dig snabbguiden som hjälper dig att släppa loss bland magiska färger och träffsäkra tekniker. Låt makeupen lyfta looken.

Nordicfeel Lifestyle

SminktipsIBL

Bas, bas, bas!

Att lägga en ordentlig bas kan få ansiktet att genomgå en transformation. Extra viktig blir den när du planerar att belysa den med färger, fransar eller dramatiska läppar. Låt inte en fantastisk ögonmakeup falla på en slarvigt lagd grund. Unna dig en professionell bas med primer, foundation, concealer och ett transparent löspuder.

Välj ett område

Om din makeup är more gäller devisen less is more. Välj ett område att satsa på och matcha med mjukare tillbehör. Ett par sotade ögon, färgglada skuggor eller dramatiska fransar blir ofta elegantare med ett par ljusare läppar. På samma sätt blir ett par mörkröda läppar extra lyxiga med ett par naturliga ögon eller en strikt lagd eyeliner.

Börja i tid

Övning ger färdighet. Ska du testa något nytt är det lämpligt att börja i tid eller att öva kvällen innan. Sök fram ett par inspirationsbilder och skapa din perfekta look.

I våra produktbeskrivningar hittar du ofta inspirerande tips som hjälper dig att skapa en mer livfull look.

Tips på produkter:

Gel Eyeliner

IsaDora

En vattenfast gel-eyeliner i svart färg.

Läs mer

The Manizer Trio

The Balm

Färger som går att använda som både highlighter och ögonskugga

Läs mer

Nude Palette Eyeshadow

Max Factor

En perfekt startpalett!

Läs mer
Tipsa dina vänner!