Lyster bronzer

5 produkter som ger dig extra glow på solresan

Har du planerat in en välbehövlig resa i sommar? Jag hjälper dig att packa rätt beauty-produkter som ger dig en härlig lyster under solsemestern!

Alexandra

Lyster bronzer

After sun-olja

After Sun Shimmer Body Oil från Clarins är perfekt när du vill framhäva din solbränna. Oljan innehåller bland annat små fina guldpigment som ger huden en fin lyster, samt hasselnötsolja som mjukgör och lugnar. Använd över hela kroppen efter solning.

Läppglans med solskydd

Lip Gloss Mango Papaya från Hawaiian Tropic är ett läppglans som både skyddar dina läppar med SPF25 och ger ett härligt skimmer. Perfekt att använda på stranden och när du växlar om till after beachen.

Bronzer

För att få extra glow kan du borsta på lite solpuder på de ställen som solens strålar träffar först, det vill säga på näsa, panna och kinder. Applicera sedan higlighter på kindbenen och i mitten av pannan. Jag rekommenderar Bronzed Professional från Freedom Makeup.

Söt parfym

Svala och söta dofter är ett måste under sommaren! Cherry In The Air från Escada är inspirerad av det franska landskapet och innehåller noter från körsbär, hallon och mandarin.

Nagellack i pastell

Färger i pastell gör sig utmärkt till solkysst hud! Välj ett nagellack i en aprikos färg och matcha gärna med snygga smycken. Jag har fallit för 116 Cafe De Nuit från L’Oréal Paris.

After Sun Shimmer Body Oil

Clarins
Läs mer

Lip Gloss Mango Papaya SPF25

Hawaiian Triopic
Läs mer

Bronzed Professional

Freedom Makeup
Läs mer

Cherry In The Air

Escada
Läs mer

116 Cafe De Nuit

L'Oréal Paris
Läs mer
Tipsa dina vänner!