My Clarins

Vilken My Clarins-produkt passar dig?

Söker du efter resultatinriktad hudvård som är bra för både dig, djur och natur? Då kan du välja Clarins nya serie My Clarins som fokuserar på naturliga ingredienser! Här berättar vi mer om seriens nio produkter.

Alexandra

My Clarins

My Clarins

Intresset för naturliga produkter ökar år efter år och många har numera stenkoll på ingredienslistan på deras skönhetsfavoriter. Därför är det extra roligt att ett av Europas ledande hudvårdsmärken Clarins har skapat en ny serie som passar dig som är 18-30 år och söker efter naturliga produkter!

My Clarins består 88% av naturliga ingredienser och är dessutom cruelty free (serien säljs inte i Kina). Serien innehåller nio produkter som fokuserar på att återfukta, balansera eller förbättra din hy, beroende på hudtyp. Här nedan berättar vi mer om vilka produkter som passar till vilken hudtyp!

Här hittar du alla produkter

My Clarins hudvårdsrutin i 4 enkla steg

Rengör och ta bort makeup

En rengöring hjälper till att hålla huden återfuktad, jämn och balanserad. Inled din rutin med Re-Move Micellar Cleansing Milk om du föredrar en skonsam micellär rengöringsmjölk som tar bort makeup utan vatten eller Re-Move Purifying Cleansing Gel om du hellre vill ha en produkt som löddrar.

Förbered och friska upp

Ett ansiktsvatten återställer hyns normala pH-värde och är en viktig grund för att få ut maximal effekt av efterföljande produkter såsom serum och ansiktskräm. Re-Fresh Hydrating Beauty Mist kan du spraya över ansiktet innan applicering av dag- eller nattcreme. Den fungerar även som en skönhetssmist under hela dagen när du känner att du behöver extra fukt.

Återfukta

För att bibehålla huden mjuk och smidig året om behövs en dagcreme som återfuktar på djupet. I My Clarins serie finns tre olika varianter, välj Re-Boost Refreshing Hydrating Cream om du har normal hud, Re-Boost Comforting Hydrating Cream om du har en torr och känslig hud eller Re-Boost Matifying Hydrating Cream om du vill matta ner feta partier.

Korrigera

Ibland känns huden oren på vissa områden och då kan det vara bra att punktbehandla istället för att applicera en produkt över hela ansiktet. Använd Clear-Out Targets Imperfections direkt på orenheter morgon och kväll och följ upp med dag- eller nattcreme, eller närhelst under dagen vid ”akuta” fall.

Om du istället vill få bukt med porer och glansiga partier suddar Pore-Less Blur And Matte Stick bort dessa på ett kick!

Tipsa dina vänner!