Nivea

Snabb och enkel rengöring

Läs vår guide om hur du kan införa snabb, effektiv och vårdande rengöring i din dagliga rutin.

Nordicfeel Lifestyle

Nivea

Upptäck Nivea

Vi fattar. När man kommer hem från en lång dag på jobbet eller en galen utekväll kan det vara riktigt lockande att skippa ansiktsrengöringen även om man vet att man inte borde göra det. Men nu måste det faktiskt inte vara så längre tack vare Niveas utbud av rengöringsprodukter.

Fuktgivande rengöring

Nivea Daily Essentials Sensitive Caring Micellar Water erbjuder en effektiv och vårdande rengöring som respekterar hudens naturliga barriär och får den att kännas fräsch. Dexpantenol hjälper huden att behålla fukt och främjar cellförnyelse, samtidigt som druvkärneolja tillhandahåller intensiv vård.

Dess formel är framtagen specifikt för att skydda mot de tre främsta tecknen på känslig hud – rodnad, stramhet och torrhet, samtidigt som den ger en djupgående rengörande och fuktgivande effekt.

Snabb rengöring

Om bekvämlighet är viktigt för dig, testa Nivea Daily Essentials Gentle Facial Cleansing Wipes för en allt-i-ett-lösning som inte kräver en applikator. Dessa rengöringsservetter är perfekta för torr hud och supereffektiva för gnuggfri borttagning av smuts, inklusive fina orenheter och rester.

Fuktgivande ingredienser som naturlig mandelolja och Hydra IQ är skonsamma mot huden men även effektiva på att få bort makeup eller orenheter, till och med från ögonen. Dessutom är rengöringsservetter ett smidigt val när man är på språng då man slipper spill och krångel. De är perfekta att ha i handväskan eller träningsväskan.

För dina ögon

Om du är ute efter något som kan ta bort envis mascara och ta hand om vackra fransar, så är Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover en utmärkt produkt som är speciellt framtagen för att klara av just detta med ett enda svep.

Dess formel innehåller blåklintextrakt, vilket vårdar och mjukgör fransarna och säkerställer att produkten glider smidigt över den känsliga huden runt ögonen, samtidigt som rengöringens grundlighet inte förloras. Se allt från Nivea här.

Bild och innehåll via Nivea.

Daily Essentials Sensitive Micellar Water

Nivea
Läs mer

Daily Essentials Gentle Cleansing Wipes

Nivea
Läs mer

Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover

Nivea
Läs mer
Tipsa dina vänner!