Dermalogica resekit

Smidiga resestorlekar för alla hudtyper

Ska du ut och resa i sommar och vill ha med bra hudvård i handbagaget? Här tipsar jag om de perfekta reseförpackningarna från Dermalogica.

Madelene

Dermalogica resekit

Res med travel size

Hudvård kan verkligen vara en djungel- det finns så mycket att välja på. Det kan vara svårt emellanåt att hitta rätt, men med prova på-kit eller reseförpackningar så får man chansen att testa en hudvårdsrutin utan att förbinda sig till fullsize-produkter.

Med Skin Kit från Dermalogica får man en rengöring som förövrigt är en av de bästa jag har testat för att få bort ögonmakeup. Man får dessutom en toner, peeling, ansiktskräm och en ögonkräm. Tonern är i sprayform vilket gör den enkel att använda under dagen. Jag föredrar att spraya den efter jag rengjort och sedan dra med en bomullspads över för att ta bort eventuella sminkrester.

Peelingen är perfekt för den känsliga hyn eftersom den inte innehåller hårda korn som irriterar huden. Ansiktskrämen tycker jag funkar bra både som dag- och nattkräm.

Kittet tycker jag är bra för dig som ska ut och resa och vill ha med ett bra och komplett hudvårdsrutin. Kittet finns för olika hudtyper!

Hitta rätt kit för din hudtyp:

  1. Skin Kit

    Dermalogica

    För en lite fetare hy

    485 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!