Brun utan sol

Så lyckas du med din brun utan sol

Jag har använt brun utan sol i flera år och det är verkligen en räddare i nöden! Till er som vill testa för första gången men känner er osäkra - här kommer sex tips på hur du lyckas få en jämn färg.

Fanny Granström

Brun utan sol

Förbered kvällen innan

Skrubba kroppen och peela ansiktet med en mild produkt. Detta tar bort döda hudceller och gör att du minskar risken att bli fläckig. Peela ansiktet försiktigt och var noga med att använda en enskild brun utan sol till ansiktet som inte täpper igen porerna.

Använd handske

Jag säger bara brun utan sol-handske! Du slipper färgade handflator och de är så enkla att använda. Resultatet blir jämnare och det är mycket smidigt. Ifall man inte äger en går det lika bra att använda sig av händerna – kom bara ihåg att skrubba handflatorna noga efteråt.

Återfukta torra partier

Innan applicering smörjer jag in mina torra partier såsom armbågar, knän och fotknölar. Brun utan sol fastnar på torra partier vilket gör dessa partier mörkare ifall de inte är insmorda med body lotion. Jag smörjer även in precis vid hårfästet och nedanför öronen där jag vet att jag brukar bli mörkare.

Smörj in dig i dagsljus framför en spegel.

Underskatta aldrig en helkroppsspegel när du smörjer in dig. Det blir mycket lättare att se om man har missat att smörja in något parti. Jag börjar alltid nerifrån och upp. Glöm inte tårna/mellan tårna ifall benen ska få färg!

Händerna sist

Jag sparar alltid händerna till sist då det känns smidigast. Skrubba händerna och naglarna noga (om du inte använder en handske). Brun utan sol fastnar väldigt lätt under/på naglar och skapar missfärgningar.

Torka

Vänta minst 20 minuter innan du klär på dig lössittande kläder!  Jag rekommenderar även att man väntar med att duscha till dagen efter. Då hinner produkten absorberas in i huden.

 

Faux Tan Face

bareMinerals
Läs mer

Faux Tan Body

bareMinerals
Läs mer

Self Tan Applicator Mitt

Cocoa Brown
Läs mer
Tipsa dina vänner!