Hudvård

7 steg till no makeup-looken

Genvägen till en snyggt osminkad look får du givetvis med rätt makeup.

Nordicfeel Lifestyle

Hudvård

Börja med en oljefri dagcreme

Cremen gör att din makeup lägger sig jämnare och mer osynligt. Vi väljer – Visibly Clear Oil-Free Moistruriser från Neutrogena.

Tonad fuktcreme

Använd en tonad fuktcreme istället för en täckande foundation för att jämna ut huden men samtidigt behålla dess naturliga hudstruktur. Hitta en nyans så nära din egen hudton som möjligt. Vi väljer – Balm Shelter Tinted Moisturizer från The Balm.

Dölj mörka ringar

Har du finnar eller mörka ringar under ögonen? Dölj med concealer. Tänk på att vara sparsam för att behålla en nude look. Vi väljer – Cream Concealer från Milani.

Fixera basen

Fixera din naturliga sminkning med ett lätt transparent puder men borsta på så lite som möjligt. Det får inte fastna i ansiktshåren och ge en ”pudrig” look. Vi väljer – Pressed Powder från Makeup Revolution.

Återfukta läpparna

Återfukta dina läppar med ett mjukgörande läppbalsam så att de får en hälsosam och fin lyster. Vi väljer – Mad on Moisture från Löwengrip Care & Color.

Fyll i brynen

Borsta dina bryn lite uppåt och fyll i dem om det behövs. Använd inte en penna – en ljus brynskugga ger istället ett mer naturligt resultat. Du vill att brynen ska bli fylligare – inte mörkare. Vi väljer – Pro HD Brow Palette från Freedom Makeup London.

Avsluta med rouge

Ge dina kinder lite naturlig rosighet med hjälp av rouge. Men var ytterst sparsam och välj ett rouge i en soft kulör som ljus peach eller svagt rosa.

Svep bort överflödigt rouge på ett hushållspapper innan du borstar på dina kinder – och applicera det mitt på dina kinder (äppelkinderna). Vi väljer – Rose Powder Blush från Milani.

Tips på produkter

Visibly Clear

Neutrogena
Läs mer

Tinted Moisturizer

The Balm
Läs mer

Cream Concealer

Milani
Läs mer

Pressed Powder

Makeup Revolution
Läs mer

Mad On Moisture

Löwengrip Care & Color
Läs mer

Pro HD

Freedom Makeup London
Läs mer

Rose Powder Blush

Milani
Läs mer
Tipsa dina vänner!