Hitta din vinterparfym

Vilken vinterdoft passar dig? Upptäck parfymfavoriter som är perfekta för vinterns kalla dagar. Kanske hittar du till och med din nya favorit?

Nordicfeel Lifestyle

Vintern är här, och med den följer ett perfekt tillfälle att uppdatera din parfymsamling med varma, förtrollande dofter för att passa säsongen. Här hittar du 6 vinterparfymer från välkända märken som kommer att tillföra en extra touch av elegans och lyx till den kalla årstiden.

1. Maison Margiela, Replica By The Fireplace.

By the Fireplace från Maison Margiela är en varm och tröstande doft med toner av kastanj, vanilj och trä. Denna parfym kommer att ge dig känslan av att sitta vid den öppna spisen en kall vinterkväll.

 1. -10%

  Replica By The Fireplace 100 ml

  Maison Margiela

2. Narciso Rodriguez, For Her.

For Her från Narciso Rodriguez är en sensuell och feminin doft med inslag av mysk, ros och amber. Denna parfym ger en subtil och långvarig doft som passar för varje vintersäsong.

 1. For Her 30 ml

  Narciso Rodriguez

3. Yves Saint Laurent, Black Opium.

Black Opium är en intensiv och orientalisk doft med toner av kaffe, vanilj och vit mysk. Den ger en känsla av energi och glamour, perfekt för vinterkvällar.

 1. Black Opium 50 ml

  Yves Saint Laurent

4. Armani, Si Passione.

Si Passione från Armani är en passionerad doft med noter av rosenknopp, vanilj och heliotrop. Den ger en energisk och feminin känsla, perfekt för vinterns festliga ögonblick.

 1. Si Passione 100 ml

  Armani

5. Valentino, Born in Roma Donna.

Born In Roma Donna är en blommig och orientalisk doft med inslag av svart vanilj, jasmin och guaiacträd. Den skapar en sofistikerad och modern atmosfär, perfekt för vinterns modeinriktade ögonblick.

 1. Born in Roma Donna 50 ml

  Valentino

6. Chloé, Nomade.

Nomade är en modern och blommig doft med inslag av ekmossa, fräscha blommor och mirabelleplommon. Den ger en känsla av frihet och äventyr, vilket kan vara perfekt för vinterresor.

 1. Nomade 30 ml

  Chloé

Upptäck alla våra dofter här!

Tipsa dina vänner!