Lyster

Guiden till glow

Trotsa vinterkylan med en festglow deluxe. Vi ger dig tipsen och rutinerna som skapar lyster utöver det vanliga.

Alexandra

Lyster

Exfoliera

En förutsättning för att skapa ett magiskt glow är en len och smidig hud. Det hårda vinterklimatet och snabba växlingar mellan kall och varm luft sätter sina spår på huden och ett första steg på väg mot lyster är att peela huden 1-2 gånger per veckan, vilket rensar huden från orenheter, död hud och lämnar en sammetslen yta. Här hittar du våra populäraste peelings.

Återfukta

Mätta huden med fukt och få en strålande hud på köpet och ett perfekt utgångsläge för att bygga en look med lyster. Precis som med din rengöringsrutin så ska du också vara noga med att smörja in ansiktet ordentligt morgon och kväll med en återfuktande creme. Kombinera med ett par droppar serum under din dag och nattcréme för den ultimata fukt och lysterboosten.

Ladda med vitamin C

Superingrediensen vitamin C gör underverk för huden. Antioxidanten som neutraliserar skadliga fria radikaler och lämnar huden fastare och full av lyster. Genom att hålla din vitamin C-rutin får du dessutom ett resultat som blir allt synligare och mer effektfullt med tiden.

Bas

För en perfekt yta applicerar du en utjämnande primer som förutom att eliminera fina linjer också håller makeupen på plats. Välj en foundation med lyster eller låt några droppar serum eller ansiktsolja förvandla din annars matta foundation till en riktig lystergivare. Pricken över i:et blir en krispig highlighter som tillför ett lyxigt lyft. Applicera på kindben, näsrygg och i amorbågen.

Läs också
Lösögonfransar för nybörjare
5 populära handkrämer för torra händer

Tips på produkter:

Purify My Skin

LCC

Skonsam ansiktspeeling som gör huden len.

Läs mer

Valo Glow Boost Vitamin C

Lumene

Serum med C-vitamin.

Läs mer

Nordic Light Instant Illuminizer

Lumene

Flytande highlighter som ger en strålande hud.

Läs mer
Tipsa dina vänner!