Friska parfymer

Go Fresh – vi har din perfekta vårdoft

Välkomna årets första ljusa månader med att utöka din doftgarderob! Bär en fruktigt fräsch doft när du är på din arbetsplats, en delikat blomparfym för speciella tillfällen och den ljust fräscha för dina lediga dagar. Här tipsar vi om fräscha vårparfymer för alla tillfällen!

Nordicfeel Lifestyle

Friska parfymer

Ljus & Frisk

En ljus och frisk doft är ofta förknippad med en ”nytvättad” känsla. Vanligt förekommande i dessa dofter är den svalkande effekten från vatten tillsammans med friska kryddor, eller en delikat och mjuk karaktär från vita blommor.

  1. Hugo Iced 75 ml

    Hugo Boss

    En svalkande och frisk doft av frostad karaktär tack vare den isade myntan, vilt te och vetiver.

Fruktigt Fräscht

En fruktigt fräsch doft kan vara av krispig karaktär med noter av fruktig sötma (ananas, äpple) eller en total explosion av citrus (citron, grapefrukt, pomerans). Optimistiska dofter som har en upplyftande inverkan!

  1. Boss Bottled Tonic 50 ml

    Hugo Boss

    En explosion av fräschör med ingefära, pomerans och grapefrukt – ett perfekt komplement till den annars fruktigt orientaliska originaldoften.

Blommigt

En blommig doft är precis som namnet beskriver, ett överdåd av olika blommor som vävts samman – lika ljuvlig och delikat som en midsommarkrans.

Tipsa dina vänner!