Glowaddictions stora SPF-test 🌤️ Vilka är vinnarna?

Sun is out, solskydd is in! Här är några av årets bästa solskydd, i alla fall om du frågar @glowaddictions kunniga testpanel.👇

Vår Instagram-favorit @glowaddictions gör onekligen de absolut bästa testerna av skönhetsprodukter just nu. Eftersom vi älskar recensioner har vi här i The Beauty Edit hakat på Linas fina, genomarbetade tester. Först ut är, eftersom sommaren plötsligt skämt bort oss med sin soliga närvaro, det STORA SPF-testet!

Hur gick det till? 

🧡 Under 8 veckors tid testade 16 personer solskydd från 16 olika varumärken.
🧡 Varje person testade 4 produkter var, 8 stycken testade 5 produkter var.
🧡 Varje produkt användes upprepade gånger under en testperiod på två veckor.
🧡 Under testperioden fick testdeltagarna inte göra några förändringar i sin hudvårdsrutin eller genomgå några behandlingar som kunde påverka resultatet.

Nedan har vi samlat några av deltagarna. Läs noga och hitta det solskydd som passar din hudtyp, ålder, budget och preferenser!

Indy Beauty Cica Protecting Moisturiser

 1. Cica Moisturiser SPF50 50 ml

  Indy Beauty
 • SPF 50 samt återfuktande ingredienser som pantenol, hyaluronsyra och allantoin.
 • 2% niacinamide stimulerar kollagenproduktionen.
 • Centella asiatica (Cica) lugnar huden och agerar antioxidativt för att motverka förtida åldrande.

Vad tyckte testpanelen? 

Ålder: 42
Hudtyp: Torr
Betyg: 5
Recension:
Produkten är återfuktande, lugnande och lätt att använda. Den fungerar fint under smink, rullar inte och ger en glowig finish. Om man tar en liten mängd i taget fungerar den fint för återapplicering. Min känsliga hud reagerar inte på produkten och den täpper inte till porer. Den får en given plats bland favoriter!

Ålder: 37
Hudtyp: Torr
Betyg: 4
Recension:
Produkten är lätt att applicera, ger ett fint glow och passar bra till en torrare hud. Den är något fetare och passar därför bra som ensam dagkräm. Den är mild på huden och svider inte i ögonen. Den passar bra under smink och för återapplicering. Skulle absolut kunna köpa igen men nog använda på vinterhalvåret.

Ålder: 46
Hudtyp: Kombinerad
Betyg: 5
Recension:
Produkten är perfekt för min yttorra hud. Den är något fet vid applicering men smälter in fint utan white cast och ger ett magiskt glow. Fungerar utmärkt runt ögonen, täpper inte till porer och för återapplicering. Kommer absolut köpa igen!

Dermaceutic Sun Ceutic

 1. Sun Ceutic High Sun Protector, SPF 50 50 ml

  Dermaceutic
 • SPF 50+, skydd mot UVA, UVB och blått ljus.
 • Anti-Ageing: motverkar pigmentfläckar och fina linjer.
 • Hyaluronsyra för optimal återfuktning.

Ålder: 35
Hudtyp: Kombinerad
Betyg: 5
Recension:
Denna produkt kan jag tänka mig att köpa flera gånger om! Konsistensen är lätt och smälter snabbt in. Produkten täpper inte till porer, lämnar ingen white cast och rullar inte under smink. Vid återapplicering smälter den in lika lätt igen. Den återfuktar bra och fungerar med annan hudvård. Bästa jag testat!

Ålder: 37
Hudtyp: torr
Betyg: 3
Recension:
Produkten är lätt att dosera, absorberas snabbt av huden och ger en lite mattare finish. Den känns
behaglig och lätt på huden, återfuktar och ger lugn. Den fungerar även fint under smink och för
återapplicering, utan att rulla. Produkten täpper inte till huden. Skulle kunna tänka mig att köpa igen.

Ålder: 42
Hudtyp: Torr
Betyg: 4
Recension:
Ett fantastiskt solskydd! Huden får lyster och känns återfuktad. Min hud är känslig men produkten har inte gett någon irritation. Den rullar inte, fungerar bra under smink och att återapplicera med svamp. Priset är det enda som drar ner betyget.

Ålder: 46
Hudtyp: Kombinerad
Betyg: 4
Recension:
Produkten smälter ihop bra med annan hudvård och smink, lämnar ingen white cast och fungerar runt ögonen. Upplever inte att produkten täpper till porer och den fungerar fint för återapplicering. Det enda minuset är priset.

Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics

 1. Relief Sun 50 ml

  Beauty of Joseon
 • SPF50+
 • Lätt och krämig konsistens
 • Innehåller 30% risextrakt och spannmålsfermenterade extrakt som återfuktar och ger näring åt huden.

Ålder: 25
Hudtyp: Normal
Betyg: 5
Recension:
Produkten är som en vanlig dagkräm och är lätt att applicera. Känns som en lyxprodukt. Den ger en bra bas för smink även om den är åt det fetare hållet. Tar man för mycket kräm rullar den lite. När man jobbar in produkten jämnas den ut och lämnar ingen whitecast. Solklar favorit!

Ålder: 25
Hudtyp: Oljig
Betyg: 5
Recension:
Produkten är oparfymerad, kommer i en smidig förpackning och konsistensen är precis lagom tjock. Den återfuktar huden, svider inte i ögonen, fungerar väldigt bra under smink, rullar inte och täpper inte till porer. När jag återapplicerar på smink så rullar det dock, utan smink fungerar det bra. En ny favorit!

Biotherm UV Defense Protective Hydrating Fluid

 1. UV Defense Protective Hydrating Fluid SPF50+ 30 ml

  Biotherm
 • SPF 50+ som ger effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålar.
 • Innehåller Life Plankton™ probiotiska fraktioner, (Biotherms signaturingrediens) och hyaluronsyra.
 • Absorberas snabbt och har en osynlig finish.

Vad tyckte testpanelen? 

Ålder:
32
Hudtyp: Torr
Betyg: 4
Recension:
Konsistensen är tjock och det tar ett tag att smörja in full mängd. Doften är rätt stark. Förpackningen passar att ha med i väskan. Produkten återfuktar och står sig som dagkräm. Den fungerar bra under smink och annan hudvård. Även att återapplicera om man är varsam. Täpper inte till porer och svider inte i ögonen.

Ålder: 25
Hudtyp: Oljig
Betyg: 4
Recension:
Luktar gudomligt gott! Förpackningen gör det lätt att dosera rätt mängd produkt och är smidig att ha med sig i väskan. Produkten återfuktar, ger fin lyster, har en lätt konsistens och täpper inte till. Priset är lite högt men kommer nog köpa igen, för att den smälter så fint med smink och att den går att återapplicera.

NIVEA UV Face Triple Protect Fluid

 1. UV Face Triple Protect Fluid SPF 50+ 40 ml

  Nivea
 • SPF50+, skyddar mot UVA/UVB-strålar och blått ljus.
 • Skyddar mot luftföroreningar.
 • Hyaluronsyra.

Ålder: 32
Hudtyp: Oljig
Betyg: 4
Recension:
Konsistensen är väldigt rinnig och doften behaglig. Produkten rullar inte, den är lätt att smörja in och lämnar ingen whitecast. Dock sjunker den inte in ordentligt, första halvan av dagen känns huden oljig och andra halvan känns den torr. Den täpper till porer men ger inte nya utbrott. Fungerar bra under smink. Kan absolut tänka mig att köpa igen.

Ålder: 33
Hudtyp: Torr
Betyg: 3
Recension:
Förpackningen är smidig att ha med sig. Produkten luktar rätt starkt men gott. Konsistensen är varken för rinnig eller krämig. Dock svider det i ögonen. Produkten fungerar bra under smink, rullar inte och passar även för återapplicering. Den känns luftig och täpper inte till porer. Kommer köpa igen.

Vi erbjuder ett stort utbud av olika solskydd för både ansikte och kropp.

Håll utkik i The Beauty Edit för Linas nästa test!

Tipsa dina vänner!