Hugo boss parfym

Doftexperten tipsar: väldoftande klappar från Hugo Boss

Här ger parfymexperten Alexandra Tromp sina allra bästa julklappstips från Hugo Boss. Vilken parfym passar mamma eller syster och vad går hem hos pappa eller bror?

Alexandra

Hugo boss parfym

Alexandras bästa julklappstips

Till mamma, syster eller bästa kompis

Boss Alive från Hugo Boss är den sprudlande varma doften som passar mamma som såväl syster eller bästa kompisen. Det är en sensuell doft med noter från friska äpplen, syrliga svarta vinbär och varm kanel som sedan möter inslag av äkta madagaskarvanilj, arabisk jasmin och timjan  En perfekt julklapp till någon som vill ge ett självständigt och elegant intryck.

Till flickvännen

En sprudlande och flirtig doft är så klart The Scent for Her. Den har en mjuk balans mellan fruktiga och blommiga noter som gör den förförisk och samtidigt lite lekfull. I toppen finns saftig persika som tillsammans med söt honung och blomstrande fresia gör doften intressant. Dessa noter tillsammans med osmanthus och intensivt rostade kakaobönor går garanterat hem hos flickvännen!

Till bror eller pappa

Boss Bottled har sedan lanseringen varit en av Sveriges mest sålda dofter. Eftersom den är så lätt att tycka om passar den lika bra att ge till pojkvännen som till pappa eller bror! Det är en parfym fylld med citrusfrukter, plommon och äpple i toppen. Den överraskar sedan med kanel, mahogny, vanilj och sandelträ som gör den kryddig och spännande.

Till den sportigt fräscha

För den som redan tycker om Boss Bottled men vill gå mer och citrushållet är Boss Bottled Tonic ett bra alternativ. Det är en perfekt kombination av originaldoftens varma noter och frisk citrus. Ingefära och grapefrukt tillför en oväntad dynamik till den svala toppnoten vilket även förstärker parfymens kryddiga hjärtnot av nejlika, geranium och kanel.

Till den som vågar

Om du letar efter en mer intensiv version av Boss Bottled finns Boss Bottled EdP som har mer tyngd och karaktär. Äpple och bergamott i kombination med essens av svartpeppar och mörk vetiver bidrar med en rökig och läderaktig signatur.

Till pojkvännen

Boss The Scent är en förförisk doft som passar pojkvännen! De friska noterna skapar tillsammans med de oemotståndliga förföriska noterna en maskulin karaktär. Innehåller kryddig ingefära, sötman från Maninkafrukt, lavendel och läder.

Shoppa doftklapparna här

 1. 1

  Boss Alive 80 ml

  Hugo Boss
 2. 2

  Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss
 3. 3

  Boss Bottled 100 ml

  Hugo Boss
 4. 4

  Boss Bottled Tonic 50 ml

  Hugo Boss
 5. 5

  Boss Bottled 50 ml

  Hugo Boss
 6. 6

  Boss The Scent 50 ml

  Hugo Boss
Tipsa dina vänner!