mac hyper real

Allt du vill veta om MAC Hyper Real Skincare

MAC lanserar för första gången en hudvårdsserie som är anpassad för att optimera din makeup! Det ligger flera års utveckling bakom denna lansering och produkterna inkluderar: Hyper Real Serumizer, Hyper Real SkinCanvas Balm och Fresh Canvas Cleansing Oil.

Nordicfeel Lifestyle

mac hyper real

2-in-1

Hyper Real Skincanvas är en hybridformula med serum och fuktighetscreme som är utformad för att användas med eller utan makeup. Den balanserar, återskapar och stärker hudbarriären för en silkeslen hud som strålar inifrån och ut. Den högpresterande fuktkrämen innehåller Pro-4 Power Infusion Matrix, en mix av  motståndskraftigt och sällsynt japanskt pionextrakt, hudförfinande niacinamid, återfuktande och utfyllande hyaluronsyra och återställande ceramider som ger omedelbara och långvariga resultat.

 1. Hyper Real Skincanvas Balm Moisturizing Cream 15 ml

  MAC Cosmetics

Ljuvlig ansiktskräm

Hyper Real Serumizer Skin är en lätt, snabbabsorberande kräm som stärker och skyddar hudbarriären. Den lugnar och förhindrar synlig irritation och återfuktar i 24 timmar för att ge en mjuk hud med en hälsosam lyster. Använd som den är eller under makeup. Den lätta konsistensen som andas absorberas omedelbart och ger en smidigare och bättre makeupapplicering som håller makeupen fräsch i 12 timmar utan att klibba eller klumpa sig.

 1. -15%

  Hyper Real Serumizer Skin Balancing Hydration Serum 15 ml

  MAC Cosmetics

Effektiv rengöring

Avsluta dagen med Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil – en ljuvliga rengöringsolja! Den avlägsnar skonsamt men effektivt bort makeup samtidigt som den gör huden mjuk och len. Har en hudvårdande, lyxig formula som appliceras enkelt på huden och sköljs av utan att efterlämna feta rester.

 1. Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil 30 ml

  MAC Cosmetics

Det lilla extra

Optimera din hudvårdsrutin med Serum + Moisturizer Brush som har utvecklats i samarbete med M-A-C Artists och är speciellt utformad för användningen av Hyper Real Skincare.

Här hittar du allt från MAC Cosmetics.

 1. Serum + Moisturizer Brush

  MAC Cosmetics
Tipsa dina vänner!