Torr hud

5 steg till en friskare hy

Ta hand om din känsliga hud med rätt rutiner och vårdande produkter. Vi guidar dig från tvätt till kur och återfuktning som skapar en friskare hud fri från irritationer.

Nordicfeel Lifestyle

Torr hud

Vårdande tvätt

För den torra och irriterade huden börjar vården redan vid tvätt. Clarins Gentle Foaming Cleanser rengör huden skonsamt och effektivt morgon och kväll, samtidigt som den neutraliserar det hårda vattnets uttorkande egenskaper.

Clinique´s Clarifying Lotion 1 är ett extra milt ansiktsvatten för de känsligaste som försiktigt exfolierar huden och lämnar den klar och mättad på fukt.

Återfukta extra med M PICAUT SWEDISH SKINCARE´s Skin Detox Moisturiser. En skyddande, lugnande och normaliserande kräm för hela dygnet som dämpar och förebygger rodnader och rensar huden på gifter.

Droppmata med fukt

Se till att fylla på dina fuktresurser och boosta genom att droppmata huden. Drick ordentligt med vatten men fördela intaget från morgon till kväll vilket ger en bättre effekt än att skölja igenom kroppen med en stor mängd vatten vid ett tillfälle.

Mata huden med extra fukt genom att applicera en uppfriskande ansiktsspray. Clinique´s Moisture Surge ger den torra och irriterade huden en dusch av aktiv aloe-vera som höjer fuktnivåerna, återställer balansen och håller huden fräsch dagen igenom.

Murad´s Resurgence med kamomill och gurka är en ansiktspray som lugnar den känsliga och irriterade huden samtidigt som den neutraliserar orenheter.

Balsam för huden

Förutom förebyggande vård är det viktigt att rusta med superprodukterna som räddar huden från torr luft och stressiga dagar. Med Löwengrip Care & Color´s Rescue Balm återfuktar och vårdar du den extra utsatta och känsliga huden med skyddande lanolin och mjukgörande kokosolja.

Behandla hela kroppen

Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil Face, Body, Hair från Nuxe är multiprodukten för hud och hår som tillför näring, reparerar, skyddar och mjukar upp kroppens mest utsatta områden. Gå från torr till sammetslen och njut av den underbart avslappnande doften.

Kom igång

Bjud dig själv på ett startkit eller ge bort en lyxig present. Murad Beautiful Start Giftset för torr och röd hud, rengör, behandlar och återfuktar i tre steg mot en vackrare och problemfriare hud.

Läs också 4 tips till dig med känslig hy

Shoppa de rekommenderade produkterna från artikeln:

Gentle Foaming Cleanser

Clarins
Läs mer

Clarifying Lotion 1

Clinique
Läs mer

Skin Detox Moisturiser

M Picaut Swedish Skincare
Läs mer

Moisture Surge

Clinique
Läs mer

Resurgence

Murad
Läs mer

Sensitive Rescue Balm

LCC
Läs mer

Huile Prodigieuse OR

Nuxe
Läs mer

Beautiful Start Giftset

Murad
Läs mer
Tipsa dina vänner!