Max Factor smink

3 steg: ombréläppar och stilren eyeliner

Med en mörkare läppenna kombinerat med en metalliskt läppstift är det lätt att skapa en soft ombrélook som ger djup och fylligare läppar. Addera en snygg eyeliner och du är redo för vilken fest som helst!

Madelene

Max Factor smink

3 steg till ombréläppar

Fyll med läppenna

Måla läppkonturerna med Colour Elixir Lip Liner i färgen 08 Mauve Mistress och fyll sedan i hela läppen med samma färg. Detta gör även att läppstiftet håller längre.

Applicera läppstift

Fyll i läpparna med ett läppstift i en lite ljusare färg än läppennan. Jag har använt Colour Elixir Lipstick i nyansen 685 Mulberry som passar perfekt till alla julens fester!

Dutta med highlighter

Lägg sedan en ljus och glansig ögonskugga/highlighter (eller ljusare läppstift) på mitten av underläppen och överläppen. Detta ger en illusion av fylligare läppar. Dutta lite försiktigt med en av de ljusa nyanserna i palatten Nude Palette Eyeshadow.

Jag har använt:

Colour Elixir Lip Liner

Max Factor

08 Mauve Mistress

Läs mer

Colour Elixir Lipstick

Max Factor

685 Mulberry

Läs mer

Nude Palette Eyeshadow

Max Factor

Golden Nudes

Läs mer

Stilrent med eyeliner

Måla en eyeliner

Om du tycker det är svårt att använda en flytande eyeliner ska du satsa på en variant med paddel-formad tipp. Det ser ut som tuschpenna och ger samma resultat som en flytande eyeliner. Jag använder Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner för att få till en snygg vinge!

Lyft brynen

Använd en ljus skugga från paletten Nude Palette Eyeshadow precis under ögonbrynet som highlighter. Detta framhäver och ger ett lyft till brynet.

Långa fransar med mascara

Ett tips när du applicera mascara är att använda zick zack-tekniken som går ut på att du gnuggar in borsten in mellan fransarna, så nära fransrötterna som möjligt. När du gnuggat in borsten drar du den sakta uppåt. Med False Lash Effect Mascara är det enkelt att få långa fina fransar!

Här hittar du allt från Max Factor.

Läs även mitt inlägg om hur du får en snygg bas: Steg för steg: perfekt bas från grunden

Jag har använt:

Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner

Max Factor
Läs mer

False Lash Effect Mascara

Max Factor
Läs mer

Nude Palette Eyeshadow

Max Factor

Golden Nudes

Läs mer
Tipsa dina vänner!