Makeup Revolution borstar

Skulptera ansiktet med rätt sminkborstar

Med hjälp av contouring kan du förstora, förminska och framhäva dina drag men det krävs rätt sminkborstar för att få det så bra som möjligt - läs mer om vilka jag använder.

Sellwin

Makeup Revolution borstar

Ultra Sculpt & Blend Collection

Med hjälp av contouring kan du förstora, förminska och framhäva dina drag men det krävs rätt sminkborstar för att få det så bra som möjligt. Vill du hålla det naturligt är det bara att fylla i där du har naturliga skuggor, till exempel under kindbenen. Vill du avancera kan du måla näsa, läppar och allt därtill. Att skulptera gör väldigt mycket om man har en täckande foundation för då känns ansiktet ganska ”platt”.

Ultra Sculpt & Blend Collection är ett set från Makeup Revolution med 3 borstar och en blender. Jag brukar använda den mindre platta borsten när jag använder cremeprodukter, den större snedvridna till puder och den fluffiga till highlighter. Blendern, den runda svarta svampen använder jag för att applicera min foundation och ibland löspuder.

Jag älskar verkligen den snedvridna borsten för puder contouring! Den är så enkel att använda då den ger en jämn applikation utan att ge hårda linjer. Det är en av mina favoritborstar som jag alltid har med mig. Highlighter-borsten är perfekt för att skapa liv i huden. Vill du ha extra glow på kindbenen kan du använda ett setting spray på borsten innan du använder highlighter.

Shoppa här:

Ultra Sculpt & Blend Collection

Makeup Revolution
Läs mer

Pro Fix

Makeup Revolution
Läs mer
Tipsa dina vänner!