Hemmabehandling: Lyster på 5 minuter!

Vill du få lyster, glow och en förnyad hud på fem minuter? Spana in vår steg för steg-guide för den ultimata behandlingen som du enkelt kan göra hemifrån när du har några minuter över.

Sanna

Red Carpet Facial är den perfekta ansiktsbehandlingen för hemmabruk. “Hemma-spa”-behandlingen innehåller två av LNDA’s bästsäljare som ger dig härlig lyster och en fastare hud på bara några minuter. SOS Face Saver Mask är en så kallad askungemask, vilket betyder att du får effekt direkt efter användning. Ett omedelbart lyft som håller i sig hela dagen. Denna mask tillsammans med 24K Gold Serum är en riktig dröm-kombination för dig som vill ha en strålande hud.

Steg 1: Rengör huden

Alla behandlingar börjar med en rengjord hud. En ren hud är en förutsättning för att uppnå bästa resultat. Vi rekommenderar att du rengör ansiktet med Foaming Face Wash eller Cleansing Balm. Välj den formula som faller dig i smaken!

 1. Cleansing Balm 30 ml

  Linda Johansen Skincare
  199 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 2. Foaming Face Wash 30 ml

  Linda Johansen Skincare
  199 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Steg 2: Peela huden

För att få maximal effekt av efterföljande produkter rekommenderar vi att peela huden. En peeling eller ansiktsskrubb trollar bort döda hudceller och ger en silkeslen hud. Magic Peel är optimal för att få ut det mesta av en Red Carpet Facial.

 1. Magical Peel 30 ml

  Linda Johansen Skincare
  259 kr Tillfälligt slut

Steg 3: Applicera SOS Face Saver Mask

Använd den medföljande penseln för att applicera SOS-masken. Pumpa ut cirka två pumpar och pensla ett jämnt lager över ansiktet. Hur mycket produkt du använder är inte det viktigaste, men du bör täcka hela ansiktet (och gärna halsen) och undvika ögonområdet. 

Steg 4: Låt masken verka

Ansiktsmasken börjar skumma efter en liten stund. Under tiden som ansiktsmasken verkar kommer du se att skummet börjar lösas upp. Skummet försvinner först på de partier där huden är som torrast. På de områden där skummet ligger kvar har du optimal fuktnivå. Det är vanligt att skummet försvinner fläckvis, då huden ofta har ojämna fuktnivåer. Ta bort resterna av ansiktsmasken med medföljande mikrofiberhandduk. 

Steg 5: Applicera 24K Gold Serum

Det är naturligt att huden kan kännas lite stram efter behandlingen och därför bör du tillföra mycket fukt. 24K Gold Serum är ett vattenbaserat ansiktsserum som innehåller bl.a. Hyaluronsyra och EGF. Huden får massor av fukt och en mild anti-age effekt som passar alla hudtyper. Dessutom får du riktigt härlig lyster av serumet.

 1. Red Carpet Facial Kit

  Linda Johansen Skincare
  1295 kr Tillfälligt slut

Steg 6: Avsluta med en fuktgivande kräm

Avsluta med att applicera ansiktskräm. Beroende på om du gör behandlingen på morgonen eller kvällen så kan du välja din vanliga dagkräm eller nattkräm. Om du ska bege dig ut efter behandlingen rekommenderar vi TLC Day Cream SPF30. En mild fuktgivande kräm som skyddar huden mot både solens strålar och blått ljus. Krämen innehåller återfuktande ingredienser och antioxidanter som passar alla hudtyper – även de mest känsliga. 

 1. TLC Day Cream 50 ml

  Linda Johansen Skincare
  799 kr Tillfälligt slut Flera varianter

 

Spana in när Linda Johansen, LNDA’s grundare, berättar mer om SOS Face Saver Mask:

Tipsa dina vänner!