Tweezerman

Pincett som gör det enkelt att plocka brynen

En suverän pincett och en bra spegel är ovärderligt när det kommer till att forma ögonbrynen! Här tipsar jag om två favoritprodukter från Tweezerman.

Madelene

Tweezerman

Brynprodukter från Tweezerman

LED Lighted Compact Mirror är perfekt att ta med sig för att pudra näsan eller bättra på läppstiftet när man är i farten. I och med att det är en förstoringsspegel är den även perfekt att använda till att plocka bryn. Den är kompakt och stilren vilket är viktigt för en förpackningsnörd som mig.

Finesserna att den lyser upp när man öppnar den och även har en sugpropp för att kunna fästa fast på släta ytor gör den nästintill oumbärlig! Helt klart värt investeringen!

Brynkitet är precis som spegeln perfekt att förvara i handväskan. Kittet innehåller allt du behöver för att fixa brynen: en bryngelé, en highlighter, en borste för att borsta brynstrånen på plats och sist men inte minst- min personliga favorit: pincetten! Det är min första Tweezerman-pincett och jag förstår varför märket har gjort sig ett namn på att leverera bra pincetter. Den är supervass och tar bort minsta lilla fjun. Tummen upp!

Här hittar du allt från Tweezerman

Läs också 3 steg: ombréläppar och stilren eyeliner

Mini Brow Rescue Kit

Tweezerman
Läs mer

LED Lighted Compact Mirror

Tweezerman
Läs mer
Tipsa dina vänner!